Sayfa 345/775 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 6200 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. kabaca teknik stratejim : grafikte 1 numaralı alçalan takoz kırlmasını satın alıp 2 numaralı kanal hedefinde satış idi. Ancak yaklaşık 1 ay 230-240 arası oyalanınca seçim arifesi kur atağı ve genel piyasa iştahsızlığında hacimsiz düşüş ile kanalı bozdu ve 3 numaralı destek noktasına geri sardı. Buradan güçlenip hacimli atak gösterirse aslında haftalık yükseliş trendinin ilk dalgasını yaşıyor oluruz . Yani 1.80 > 2.45 dalgası 1. dalga olmuş olur. bu durumda 2.dalga 205 > 2.80 -- 3.dalga 2.50 > 3.30+ ile çanak kapanabilir
    ilk dalganın 3 ay sürdüğünü hesap edersek 3.dalga hedefine 5 ay koyup Temmuz gibi bekleyebiliriz.. Tabi oluşabiliecek iç -dış riskler şerhimiz

2. bu arada yerin kulağı vardır bu saaten sonra 2 numaralı kanala koşarsa sadece şuan 1.75 stopumu yukarı çeker (2.45 gibi) satıcı olmam, 2 numarada satış 1 numaradan kalkıştaydı neticede büyüyen bir şirket

3.  Alıntı Originally Posted by destroyer35 Yazıyı Oku
    muhtemelen malın bana geçti sn.fener1907 206-208 ve 210 nizami top atışları surları deldim
    tabana kadar verecek malımız oldu elde.. nerden nasıl çıkaracaz bakalım
    temettüye kadar muhlet verdim (230-240) gerisini tahtacı düşünsün
    Yabancıya gitmemiş ona sevindim. Güle güle kullan kardeşim. Zaten yabancı bu tahtayı bir keşfederse ordinoları serbest alış gönderir. O yukarıdan satayım alttan yerine koyarım diyenlerde ağzını açar bakar.ben sıkıldığım için üçte birini sattım başka hisselerde al sat yapayım diye.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Temetünün yarısı tekrar hisse alımı için kullanılsa bakkal hesabı patronların ki dahil 3 milyon temettü yatacak patron delikanlıysa hissesini alacaktır. Şirket kartına baktım soyadı Merttürk güzel bir soyisim. Yani millet yarısını yesek yarısına hissemize sahip çıkalım dese 1.5 milyon TL para girişi olacaktır. Mesela ben tamamına alacağım Temetünün yakışan budur.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by destroyer35 Yazıyı Oku
    yo hayır düşünceniz gerçek olabilir ben sadece dediğim gibi taş atana destek veriyorum netice aynı gemideyiz bir elin nesi iki elin sesi var kimsenin etkilenmesini istemem, risk benim riskim. 28 yıldır borsadayım kurumsaldan bireysele geçen sabunluklardan işin teknik analiz tarafında haftalıklar 2Ç bilançosuna kadar düşüş sinyali veriyor, günlüklerde kısa vadeli indikatörler (stc + rsı) dibinden tepki hareketi gösteriyor, bu tepki güçlü iştah görürse cuma günene kadar 2.40 seviyelerini dahi bize gösterebilir
    Bir itirafta benden Ilk taşı bir gün önce ben atmıştım vertu ve pkart lari satıp 2.06 ve 2.07leri almıştim. Tahtacı kapanışa yakın mal kaptırdı evet. Top atışlarıyla surları yıktınız diğer kademelerde 3000 2000 lot mal var artık toplasan sağ tarafı 35.000 lot yoktu[emoji1] [emoji1] [emoji1]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Finansal davranışlar ekonomiye değil, duygusal kalıplara bağlıdır. Dolayısıyla ilişki tam ters yöndedir, ekonomi duyguları değil, duygular ekonomiyi belirler. Duygular değiştiğinde, finansal davranış da kaçınılmaz olarak değişecektir. (T.Ş)

Ekonomiye bakarak borsayı tahmin edemezsiniz, tam tersine borsaya bakarak ekonomiyi tahmin etmeye çalışmak daha yararlıdır. (T.Ş)

7. ve abdiciğim 21.500 satış yapmış bu hisse bitmiştir sadece gip piyasasının güzel değil borsanın küçük şirketleri içünde güzel bir yapısı vardı ama bu tarz işlemler mide bulandırıcı işlerdir

8. zafkanka

Rowing
    size katılıyorum ee kaşıyanı kaşımak da lazım

Sayfa 345/775 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •