KAP : FENER Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -102.238.806 Ana Ortaklık Payları: -104.144.089
KAP : BJKAS Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -206.359.830
KAP : GSRAY Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 80.984.234 Ana Ortaklık Payları: 81.003.412
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İzmir Bölge Adliye Mahkemesi, Pamukkale Turizm'in iflas kararını bozarak İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesine geri gönderdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Marie kardeşimize teşekkür ederiz, böyle değişik konulu şarkılar iyi oluyor..
Marie Laforet:
Viens, Viens avec paroles
https://www.youtube.com/watch?v=ZiNm7ru8NBw
Benzin ve motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren artacak. Benzinde 13 motorinde 6 kurus artış olacak
10.04.2019 tarihinden geçerli olmak üzere Motorin ÖTV tutarında 6 kuruş indirim, Pompa satış fiyatında 6 kuruş artış olmuştur. Benzinde ise ÖTV tutarında 7 kuruş indirim, Pompa satış fiyatında 13 kuruş artış olmuştur. Artışın bir kısmı ÖTV'den düşürüldü bir kısmı da pompaya yansıtıldı.
Hem brent petrol fiyatları hem de kur arttığı için akaryakıt fiyatları artış trendine girebilir. Bu nedenle eşel mobil sistemi yeniden devreye girdi ancak öncekinden farklı olarak bu kez artışın bir kısmı pompaya yansıtıldı. / Bloomberg HT
İstikrar'a bak tek parti tek iktidar.
5 yılda 7 seçim YUH
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Hemen kasnaklamişlar benzine mazota hiç af yok bam bam bwm
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Yer İmleri