Sayfa 246/656 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. ağa ne yapmış yahu...6,40 a toparlamış gene....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. aga beklenmedik anda ortaya cıkıyor....

3.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    aga beklenmedik anda ortaya cıkıyor....
    gittiği anda ky hemen satıyor...gelince de aceleylen alıyor..

ağa şu 6,50 direncini de yukarı kırsaydı güzel olurdu...o vakit kendimizi az bir destek ile 7,00 bolinger üst direncinde bulabilirdik...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bütün silah sistemleriniz nato menşei iken gidip tamamen uyumsuz rus füzesi almak çok mantıksız..bu kadar gerileme değer mi ?? ben değer görmüyorum..üstelik de ekonomimizin bel kemiği de avrupaya dayanmışken..ihracatımızın büyük bir kısmı avrupayadır..attığımız taş ürküttümüz kuşa değmiyor..
    Burda yanıldın sn Keko s400 süper bir füze patroit lere 10 çeker hatta f35 leri bile rahatlıkla imha edebilecek kapasitede modası geçmiş fuzeleri alıp napıcaz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. haydi filler ezin birbirinizi ben çalının arkasındayım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Burda yanıldın sn Keko s400 süper bir füze patroit lere 10 çeker hatta f35 leri bile rahatlıkla imha edebilecek kapasitede modası geçmiş fuzeleri alıp napıcaz...
    kötüdür demiyorum dostum...o füzeler dünyanın en iyisidir...ama ne o füze ne bu kriz..

siz bu füzeler ile rus ve onun itifakına olan bir ülkenin uçaklarını hatta gelişmiş füzelerini vuramazsınız...s 400 ile ancak nato hedeflerini vurabilirsiniz..eğer nato hedeflerini vurmak için bunu alıyorsanız o vakit şu anda bulunduğunuz natoyu sorgulamanız gerekiyor...bir şeşit ben natodan çıkıyorum demek istiyorsunuz..

o zaman da tamamen natoya cephe almış oluyorsunuz...bu durum da hem askeri hem de ekonomik olarak batıya bağlı olmamızdan dolayı büyük sıkıntılara neden olur...şu anda bu sıkıntıları yaşıyoruz..

7. iş ne varsa süpürdü. bakalım ne edecek.
    ALAN
    İŞ 96759
    VAKIF 2875

SATAN
    İNTEGRAL 23999
    FİNANS 15223

8. takası
    müsabereye çıkacak papyon takmış
    heycanlı bir çocuk gib

Sayfa 246/656 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri