Sayfa 259/656 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. bir gözüm de sürekli tire ve kartonsanda...son günlerde paylaştığımız bilgilerden sonra bu iki kağıt ve karton mukavva üreticisi şirketlerin zirvelerinden inerken neden bir türlü ölü zıplayışı dahi yapmadıklarını daha iyi anlıyoruz..

karton ta 400 lerden hiç tepki vermeden 324 lere kadar inmiştir..tire ise 2,72 fiyatından aynı şekilde hiç tepki vermeden 1,96 fiyatlarına kadar inmiştir...

gönlümüz elbette tüm ky dostlarımızın hisselerden kazanmasından yanadır...ama borsada geleceği göremiyorsanız ne yazık ki hep yenilmeye mahkumsunuz...şirketlerin temelini etkileyecek ekonomik olayları muhakak yakından takip etmek gerekiyor..

ekonomik krizimiz hala devam ediyor..ekonomik olarak ülkemiz küçülme yaşamaya devam ediyor...buda arz fazlası ve talep yetersizliğine neden oluyor..bu tür durumlarda ihracatı kuvvetli olan şirketler her zaman bir kaç adım önde olurlar..hele ki elit müşterilerine vede katma değeri yüksek ürünler üretip satıyorsanız...işte durdoyu diğer şirketlerden ayrıcalıklı kılan özeliği budur..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by tolga3838 Yazıyı Oku
    31 Mart döviz fiyatlari ve bu dönem tahmini toplam cira baz alınarak 1. Çeyrek net karı 14/15 milyon TL arasının gelmesi gerekir. %65/70 kadar miktari yurt disina satan firmanin ,doviz artindan olumlu etkilenmesi de isin diger tarafıdır. Muhtemelen dövüş artışının olumsuz etkisinin önemli bir kısmı buradan telafi edilecektir..Bu yıl ödenecek borcun yaklaşık 14 milyonu da 2018 kârından karşılanacaktır. Bakalım kimlerin tahmini tutacak?

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doviz dönemin kapanmasına son 10 gün kala yükseldi...bu ani yükseliş durdonun ihracatının ancak küçük bir kısmını olumlu etkiledi (bu etkiyi gözardı dahi edebiliriz )...onun dışında 86 milyonluk döviz açığını ise doğrudan doğruya etkiledi (-5,6 milyon )...durdo üreten kar eden bir şirkettir...borcunu da rahatlıkla ödeyebilir...bu yıl 40-50 milyon aralığında bir kar yaparsa ,zaten 55 milyon civarında olan kısa vadeli borcunun çoğunu kapatır..sonrasında da finansman giderlerinde gittikçe bir düşüş görmemiz gerekiyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bu gün durdo oldukça istekli görünüyor...olumsuz endekse rağmen çıkış isteğinde...6,54 seviyesindeki düşüş trendi üst direncini biraz önce yokladık...yukarı kırarsak ta 6,90-,700 lara kadar bir çıkış ivmesi yakalayabiliriz...bu gün burayı aşmaya çok yakınız...

geçen hafta yaptığımız teknik çalışmada hedefler sırası ile 6,54 , 7,00 , 8,00 olarak belirlemiştik...bu gün itibari ile 6,54 ü gördük...elinde bulunduranlar hayrını görsünler...

4. Endeks %0,61 ekside...durdo ise 6,50 de ve %2,2 primli...durdonun bu kötü endekste bu şekilde dik durması taktire şayandır..bu alış iştahı bizi ilk etapta 6,90-7,00 durağına ulaştırabileceğine inanıyorum...

5. haydin gençler azcık bastırakta en üstten kapatsın. keko desteğe gel.

6.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    haydin gençler azcık bastırakta en üstten kapatsın. keko desteğe gel.
    dostum ben manevi olarak zaten sürekli destek veriyorum...maddi olarak da 5,94 ten fuul desteğimi vermiştim... başka nakitim olsa yine de destek vermekten çekinmem...ama ne yazık ki başka sermayem yok..

7. duruşu da çok güzeldir dostum...trade isteğini körükleyecek öyle çok agresif hareketler yok...ama kararlı ve istikrarlı bir yükseliş var...bu tür yükselişler daha güzeldir...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum ben manevi olarak zaten sürekli destek veriyorum...maddi olarak da 5,94 ten fuul desteğimi vermiştim... başka nakitim olsa yine de destek vermekten çekinmem...ama ne yazık ki başka sermayem yok..
    bizimde pek gücümüz yok. senin paylaşımların zaten bize yeterince moral veriyor. piyasa az bi destek olsa gidecekte..

Sayfa 259/656 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •