Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
Bunlarin ....... yoksunu olduklarini herkes ogrensin.. ......Bizde hisse fiyatindan memnun degiliz demekle olmuyor.....GA karari alip uygulamamakla olmuyor....birde YD
ayaklarina yatirimciya alicengiz cekmekle olmuyor....cebinden bes kurus koymadan iki taraftan maas almakla olmuyor....vb...vb...vb...
Birde adam cikmis ruhunuzu alacaklar diye name yapiyor....yahu bu capsizlar bilmem kac senede birak senin ruhunu almayi gommuslerde toprak olmussun hala saga sola b.k atiyorsun.....
650 milyon $ i az bulan capsizlar.....
Yaklasik 300 milyon $ borc yaptilar
sirketin degerinide 70 milyon$ a dusurduler.....
Bu ..vuklari alkislayalimmi?
Saygilar.[emoji35]

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Kyno size bir sorum olacak,bizleri ve yatýrýmcýlarý aydýnlatýrsanýz sevinirim;
Piyasada bir sürü itibarlý þirket komik fiyatlara gelmiþken neden ýsrarla bu hisseye yatýrým yapýyorsunuz,mesela ben yatýrým yapmaya baþladýðýmda þirketin kasasý nakit dolu ve sýfýr finansal borcu vardý,gelinen noktada benim yatýrým kriterlerimi asla karþýlamýyor ve tek kuruþda yatýrým yapmam bu saatten sonra,(geçen aldýðým 5 bini ertesi gün %14 kar ile verdim),peki siz acaba bizim görmediðimiz neyi görüryorsunuzda her gün hem alýp hem sövüyorsunuz?!?