Artan

16.477,50 10 17:15
99,00 10 17:14
134,20 10 17:14
100,20 9.99 17:14
375,00 9.97 17:15
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:15
517,50 -8.97 17:15
57,25 -6.15 17:14
33,12 -4.99 17:15
20,88 -4.92 17:15
Azalan Hisseler

Ýþlem

23.937.776.995,80 17:15
22.908.673.635,00 17:15
18.096.377.299,74 17:15
14.245.568.577,20 17:15
13.929.562.974,10 17:15
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4777 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
    Sayin Eksipnos35 ilk once tebrik ederim alim yaptiginiz gunun hemen ertesigunu satip birde iyi kazanc elde etmissiniz. Iyi denk gelmis yani bu capsizlardan bir kil koparmissiniz.
    ........
    Hicbir zaman bu hissenin yani sirketin kotu oldugunu yazmadim...
    Aksine pirlanta oldugunu...ama kotu veya kotu niyetle yonetildigine vurgu yaparak mevcut yonetime kiziyorum.
    Biz ky lari tiye aldiklari icin. Ben biriktiriyorum cunku batsada kayyum
    bile beni kazancli kilacak bir degere ulastir inancindayim. Ama bu mirasyediler bu isi kiviramadilar....ve paralarida yokki bir bedelli yapamiyorlar. Sonra bizim birtek bu hisseyi biriktirdigimizi kim soyledi ki.
    Halka acilmis gelecegi olan her sirkete yatirim yapiyoruz. Ama biz aldigimiz mali ertesi gun veya ucgun sonra satanlardan degiliz....isin ozu ve kilit noktasi budur sanirim..Birak
    patronu kendine by diyen bile rahatsiz oldu hergun bizle ugrasiyor.
    Hissesine sahip cikmayan patronu piyasa cezalandiriyorsa bunun sorumlusu ve bas aktoru kendileridir.
    Velevki sirket el degistirdi yada yonetim degisti o zamanda yeni bir beklenti dogar ve sirketin pirlanta oldugunu gosterirler diye dusunuyoruz. Alimlarin devami bundandir ama azar azar...
    Bugune kadarda 10000 lot bile trade
    edilmemistir. 25 ...100....250 lerle zaman dolduruyoruz.
    Bizden yana surec devam ediyor.
    Biriktirmeye devam....mali kaptiranlar
    veya kaptiracaklar dusunsun gari.
    Banada kim satiyor diye soracaginiza
    patrona sorun diyorum....simdi baktim citi epey mal cikmis dahada mali var.... Sirketine sahip cikacak adam bir yerde sinirini koyar bu mali sifirlayincaya kadar alirdi.....Almadi.
    Simdi ben bu mal acaba kendininmi diye dusunmezmiyim[emoji23]
    Hadi diyelim gercek yabanci...o zamanda bu kelepir fiyattan GA yapilmazmi?[emoji34]
    Onun icin herkes takkesini bir onune
    koysun bir daha dusunsun.
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet doðru bu topicdekilerin yüzde doksaný ertesi gün yada üç gün sonra satanlardan deðil! seansýn bitmesini bile beklemeyenler...ben bu hissede hiç bir zaman al satçý olmadým,ama nadiren oluþan fýrsatlarýda asla geri çevirmem,elimdeki portfoyü tek günde almadým,elimde düþük maliyetli hissede var,yeni yatýrým ise kesinlikle yapmam,ancak elimdeki hisseleride deðerini bulmadan asla satmýyacam,belki deðerini bulunca bile...
    Þirket kayyumluk olursa yada yönetim deðiþirse konusuna gelirsek,bu þirket asla kayyumluk olmaz,ortaklar hisselerini satmadýkçada yönetim deðiþmez...
    Yazdýklarýnýz benim sorumun tam karþýlýðý deðil,siz eleþtirilerinizi tek taraflý ve taraf olarak yapýyorsunuz,sizi samimi bulmuyorum,objektif olarak ve hakkaniyetli yaparsanýz takdir ederim ama eleþtirilmesi gereken bir çok konuyu duymaz ve görmezden geldiniz,bizlerede olmadýk iftiralar attýnýz,bu yaptýklarýnýzýda asla affetmiyecem.
    Ben topicde çok fazla olamayabilirim bir süre,sebebi yanlýþ anlaþýlmasýn,Batýçim karýn doyurmuyor,iþlerimle meþgulüm,sýnýrlý boþ vaktimide topiðe yazarak deðilde yüzürek geçirmeyi tercih edeceðim...
    Yapýlan tüm hatalara ve zorlu piyasa þartlarýna raðmen þirketin parlak geleceðinden þüphe duymuyorum ve iyi niyetli olan,hak eden herkesin iyi günleri görüp kazanmasýný dilerim.
    Son düzenleme : EKSÝPNOS35; 17-04-2019 saat: 12:26.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •