temettüde güncelleme yapması gerçekten çok nadir görülen durum. belkide o sebeple piyasa değerinin çok altımda işlem görüyor olmasıdır.. ilk çeyrek bilanço önemli görünüyo
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temettüde güncelleme yapması gerçekten çok nadir görülen durum. belkide o sebeple piyasa değerinin çok altımda işlem görüyor olmasıdır.. ilk çeyrek bilanço önemli görünüyo
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Aselsandaki durum çok farklı. TSK Güçlendirme Vakfı çoğunluk hisseye sahip. Yönetim kurulunun önerdiği temettünün kabul edilmeyip TSK Güçlendirme Vakfının önerdiğinin kabul edilmesi gayet normal.
Bak Ambalaj'da ise yönetim kurulundaki kişiler zaten çoğunluk hisseye sahip. Kendi aldıkları kararı toplantı sırasında kendileri değiştirip yine kendi oylarıyla onaylıyorlar. Bunu hiçbir şirkette göremezsiniz. En azından bu zamana kadar ben görmedim.
Bunun benim yazdığım yazı ile ne alakası var. Yönetim kurulunun kimlerden oluştuğu hakkında bir yorumum var mı?
Aselsan'ın ortaklık yapısından bahsedip çoğunluk hissenin TSK Güçlendirme Vakfında olduğunu söyledim. Dolayısı ile yönetim kurulunun değil Vakfın önerdiği temettünün kabul edilmesi gayet doğal dedim.
Neyse biz hissemize donelim...ayın 10 una kadar en gec 3 aylık kar gelecek...12 sinde temettu 1. taksid var.adamlar temettu ile kalan 1 mılyoncuk hisseyei alacaklar...bence bu nedenle 3 aylık zarar bile gelebilir.bunlardan hersey beklenir.ama ben yınede net alıcıyım yarındandan itibarenn...son kapanıs gunu de az bucuk alıma basladık....
bu kagıttaki tek endisem kottan cıkması onun dısında 3. dunya savası cıksa sıkıntı değil....ytd
İlk bakışta temettü tarihi ile bilanço tarihinin ilişkili olabileceği akla geliyor. Ancak düşünceleri hisse toplamak ise ve onun için böyle bir yola başvurdularsa yanlış yaparlar. Çünkü hissede kalanların büyük çoğunluğu kötü bilanço sonucu hisse düşerse satış yönünde değil alış yönünde hareket edecek olanlardan oluşuyor.
Yer İmleri