Ah ah bu bizim borsa saçmalık larla dolu örnek ler cokda burası ne size ne bana ne baskasi na yazmak la yetmez dediğiniz günlerin hangi ort lamasi ni alırsanız alin 180biraz altı yada biraz üstü çıkar ben 10 diyeyim misal rakam 10.4ciksin bu kadar oynar cokda değil o yüzden hafif sedim olayı.... ayrıca değerleme dediğiniz minareyi cal kılıfını hazirla olayı ... bilir misiniz bina alip satar ken bı rayiç bedel vardır resmi rakam içeren ,hanı der ya bu fiyattan aşağı da da satabilir sin ama değeri bize göre budur der ama kimse gerçek te ne o fiyat tan alir ne de satar gerçek fark lidir siz ordan bakin olaya kimse size gerçek fiyatini yansıtmaz ... hoş suanki borsa fiyatı na bakar saniz kimi ne pahalı kimine ucuz ama sektörü revaç ta sektör oldu gu için bana göre ucuz ama biri çıkar derki pahalı .....siz yine de hesabı nizi yapın ama genel de fiyat lar son alti ay ort lamasi ve satış fiyatı çıkar demedi demeyin ama satış fiyatı 25son altı ay ort lamasi 10 olmaz burası Türkiye yok böyle bi memleket dünyada bilmem anlata bildimmi tyd degildur biline
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce yazdım biseler çağrıya oynayacak sa coktannnn .......... gerisi gelmeli yoksa bişe çıkmaz dağ fare doğurur
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet malesef saçmalıklar çok ancak böylesine saçmalanır mı bilmiyoum. Bir umut bekliyoruz. Kalın yazdığım yerler değişmemiş o yüzden sildim insanlara yanlış bilgi vermeyeyim diye. Sadece değişiyor diye haber yapılmış. Bu arada hisse de biraz hareketlendi meksa elindekileri verip kurtulma derdinde bugün bakalım ne çıkacak sonu.
Deutsche de teşrif etmiş 14 bin lotla. Yabancı oranı görünürde artarak devam ediyor. YTD
Yer İmleri