Originally Posted by ayhan53 Yok tek balaban vardı. Ben dayım kadar severdim kendilerini Yahu ben, Bursada tanıştım senin dayı ilen, bir yanlışlık olmasin? Eski harddiskleri arattırma bana, orada fotoğraflarımız olacaktı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Yahu ben, Bursada tanıştım senin dayı ilen, bir yanlışlık olmasin? Eski harddiskleri arattırma bana, orada fotoğraflarımız olacaktı. Yahu dayım kadar severdim diyom erkek mi diyorum
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Yahu dayım kadar severdim diyom erkek mi diyorum Ahalinin kafa gidiyor emme, Sn. Balabani çift görmeye başlıyorlar.
Originally Posted by ayhan53 Yahu dayım kadar severdim diyom erkek mi diyorum Bu,teşekkürler İstanbul afişinin açılımına benzedi Biz yemeyiz. TCM yi yad ettik.
Originally Posted by nikrece Bu,teşekkürler İstanbul afişinin açılımına benzedi Biz yemeyiz. TCM yi yad ettik. Erkek dedigimi ispatlayın bir hafta yazmayacağım sadece dayım dedim
Originally Posted by ayhan53 Erkek dedigimi ispatlayın bir hafta yazmayacağım sadece dayım dedim Benim de dayim vardi rahmetli, yanliz onun seyi vardi deye hatirliyorum, kardesine ise teyze diyorum.
Originally Posted by reha kaya Benim de dayim vardi rahmetli, yanliz onun seyi vardi deye hatirliyorum, kardesine ise teyze diyorum. Aylardır gözükmehen Balaban gelirse senide benide öttürecek göreceğiz dayıninkini
Forum Rules
Yer İmleri