Sayfa 981/1000 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Biri kocasının adını sordu:servet
    Biri yarış sonucu sordu :7
    Biri meyve fiyatı toplamını sordu :21
    Can alıcı soru Viyana kuşatması ne zaman bitmiştir sorusu idi. Sayın rxpu sahneye alalım,
    Wolf of wall Street cevabı benim sorunun bilmediniz .

Servet Avcısı oluyor karısının adını soruyor adamı adı Servet

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hürriyet : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yayınladığı genelgede iki müfettişi ve uzman sıfatıyla dışarıdan üç kişiyi, inceleme ve araştırma yaptırmak için Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarının tüm elektronik veri tabanı ve altyapısını kopyalamakla yetkilendirdi. İBB'den kopyalanan veri tabanında MİT tesislerinin tüm detayları, askeri tesislerin tüm detayları ve Cumhurbaşkanlığı dahil tüm devlet kurumlarının İstanbul yerleşkelerinin detayları da bulunduğu bu yüzden de devlet güvenliğini açısından riskler oluşturabileceği söyleniyor.
    Kozmik oda risk oluşturmamista, kimin girip ciktigi belli olmayan, Bizans şehremanetinde mi saklanıyormuş, tum gizli detaylar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Reha gayadan bi daha alinti yapmayacağım alintilyip cevapladiklarimin hepsi siliniyor
    Kim siliyorsa veya sildigini tahmin ediyorsan, benim selamimi ilet!

Yerine ulaşır ve neden selam söylediğimi anlar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Nobetci var yine!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Biri kocasının adını sordu:servet
    Biri yarış sonucu sordu :7
    Biri meyve fiyatı toplamını sordu :21
    Can alıcı soru Viyana kuşatması ne zaman bitmiştir sorusu idi. Sayın rxpu sahneye alalım,
    Can alıcı soruyu olabildiğince detayalı olarak cevaplamıştım halbuki.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...21#post3385321
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. ilginç insanlar var. formasyon çiziyor yengeç istiridye bilmem ne .... 1 -2 ay sonra çizdiği formasyonun hedefine gidince : '' sabreden kazanıyor '' diyor... trading böyle yapılmaz. komik ayrıca .
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

7.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    ilginç insanlar var. formasyon çiziyor yengeç istiridye bilmem ne .... 1 -2 ay sonra çizdiği formasyonun hedefine gidince : '' sabreden kazanıyor '' diyor... trading böyle yapılmaz. komik ayrıca .
    madem kainatta her rastlantısallığın bağlamsallığının süreci işliyor , o halde yukardaki yazımın bağlamında şöyle bir soru da sorsam bu ikisi arasında ne gibi bir alaka var diye düşünmek pek de zamanı rasyonel kullanmak olmayabilir değil mi ?
    soruyu soralım : çok bol köpüklü bir fincan kahve yapmak istiyorum. tabii ki '' ( köpük kısmına gelen kahve miktarı hariç ) kahve miktarı abartılı olmayacak. Yani 7-8 gram gibi bir miktar bir fincan için yeterli... şimdi peki nasıl bol köpüklü bir fincan kahve yaparsın ? dikkat: yanıta uzanan o erdemli yolda seni aydınlatacak ışık ( yani ipucu ) yazımın içinde saklı.
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Can alıcı soruyu olabildiğince detayalı olarak cevaplamıştım halbuki.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...21#post3385321
    O cevabı okumuş idim. Orada bir espri vardı ,onunun için belirtim. Devir ARTIK GÜLÜMSEME devri, fazla ciddiye almıyorum artık olan biteni.

Sayfa 981/1000 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •