CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Aynen katılıyorum. Şu anda içinde bulunduğumuz politik iklimle ekonominin düzelme yoluna girmesi imkansız. Ne iç ne dış yatırımcı bu iktidar başta olduğu sürece yeni yatırım olarak tek çivi çakar. Ekonomik kriz ortamında, gece içtiği çaylardan kafein zehirlenmesi yaşayan Bahçeli'nin hodri meydan "erken seçim" diyeceğine adım gibi eminim.
2020 yılı benim de aklımdan geçen tarih, 2021 yılını görmeleri çok zor.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Düşman ülke gibi talan edildik.
Şatafat tavan yaptı.
akp demek TÜRKİYE'yi bitirme ve batırma projesiydi ve öylede oldu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
İstanbul'u daha güzel, daha mutlu günlere taşımak için çıktığımız yolda, 16 milyon İstanbulluya şükranlarımızı sunmak için bir araya geliyoruz. "İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç Buluşması"na katılmanızdan büyük mutluluk ve onur duyacağım.
Ekrem İMAMOĞLU
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı
Tarih: 21 Nisan Pazar
Saat: 14.00
Yer: Maltepe Miting Alanı
SMS
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Gidecen mi
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri