İstanbul Büyükşehir Belediyesi twitter hesabı :
İstanbullular Yeni Bir Başlangıç için yarın saat 14:00'de Maltepe Miting Alanı'nda buluşuyor.
https://twitter.com/istanbulbld/stat...68635633258496
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
İstanbul Büyükşehir Belediyesi twitter hesabı :
İstanbullular Yeni Bir Başlangıç için yarın saat 14:00'de Maltepe Miting Alanı'nda buluşuyor.
https://twitter.com/istanbulbld/stat...68635633258496
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kardeşim Esad loading.
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
-Alo MİT mi?
-Evet, nasıl yardımcı olabilirim?
-Bizim mahallenin çöpleri 2 gündür toplanmıyor, ilgilenir misiniz lütfen?
-Bizi neden aradınız beyefendi, belediyi arayacaksınız.
-Pardon, sizin gizli sırlar belediyede sakladığına göre, çöpleri de siz topluyorsunuz sandım...
twitterdan
AK Parti, İstanbul seçiminin iptali için YSK'ye, KHK ile kamu hizmetinden çıkarılan seçmenlerin bulunduğu listeyi içeren ek dilekçe sundu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Vay Vay karada 1150 odalı saray. havada 500 milyon dolarlık ucan saray. sıkı durun 1 yıldır gizlice 140 metrelik yüzen saray yapılıyormuş.
Ölmüşüzde ağlıyanımız yok.
2 kg soğan için 2 saat kuyrukta bekleyenler hala bunlara oy veriyor. diyecek söz bulamıyorum.
Seçimler bitti takke düştü, beleşe dağıtıyorlar. Hazır çilermişken biryerlere ekersiniz artık.
Yer İmleri