Originally Posted by
temel analiz 1
Mipaz bloğunda eski olanlar beni tanır... Imar beklediğim gibi gelmeyince 2.5 larda burada açıklama yaparak satıp ayrılmıştım.
Geçen günlerde gelen mahkeme ve ortaya çıkaracağı gelişmeler nedeniyle geri döndüm... Maliyetim 1.40 civarı...
önümüzdeki günlerde sadece rakamlara ve gerçek verilere dayanan birçok yazı yazmam muhtemeldir...
Herhangi bir manipülatör, spekülatör ile işim olmaz... Kimseye alın veya satın demem, gaz vermem... Spk mevzuatını, kurallarını, sosyal medyada yazılanlar nedeniyle spk nın müeyyidelerini çok iyi bilirim.
Mipaz hissedarlarıyla dertleşirim, o kadar...
Eyvallah aga..şu orman vasfındaki yer için devam eden davanın kaç yıldır devam ettğini biliyor musunuz ? 1154 parselle ilgili davanın ne zaman nihayete ereceğini öngörüyor sunuz ? İstanbul belediyesinin el değiştirmesiyle topal ördek imar konusunda ne yapabilir ?
Kazanılan tazminatın 2019 bilançosuna yansıyacağını düşünüyor musunuz ? Bir kamu davasında temyiz süreci nerden baksanız bir yıl sürdüğünü biliyor musunuz ? Heyacanınızı kırmak istemem ama Bu köprünün altından daha çook sular akar gibi..
Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.
Yer İmleri