Sayfa 229/992 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Olabilir çünkü müşteri temsilcisi mesaj olarak yazdı bu oranı bugunkü ppf den daha iyi dedi ama yarın sorup yazarım neden farklı fiyat dolaşıyor diye sn.admustafa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn. Omega TI1 şu an iyi gitmiyor. Mt'ye birde Ppf olarak FIL sorun. Bir haftadır iyi gidiyor bugünkü MK 24.28 'di.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn. Omega TI1 şu an iyi gitmiyor. Mt'ye birde Ppf olarak FIL sorun. Bir haftadır iyi gidiyor bugünkü MK 24.28 'di.
    Evet soracağım hatta aracı kurumu değiştirmeyi bile düşünüyorum çünkü sadece kendi ürünlerini satma derdinde gibi geliyor işyat bana .
    İşin aslı hepsi aynı ama belki doğru bir aracı kurum bulurum .Gedik yatırım belki olabilir geçen aramışlardı gecelik swap gibi birseylerden bahsetmişti .Onuda öğrenip paylaşmaya çalışırım burdan .

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Evet soracağım hatta aracı kurumu değiştirmeyi bile düşünüyorum çünkü sadece kendi ürünlerini satma derdinde gibi geliyor işyat bana .
    İşin aslı hepsi aynı ama belki doğru bir aracı kurum bulurum .Gedik yatırım belki olabilir geçen aramışlardı gecelik swap gibi birseylerden bahsetmişti .Onuda öğrenip paylaşmaya çalışırım burdan .

Dediğiniz gibi hepsi aynı hemen hemen bütün iş sizin omuzlarınızda yine. Mt'ler pazarlama peşinde çoğunlukla.

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Yarın mb ben burdayım demek için 25 baz puan artış verirse merkez bankası üzerinde baskılar olduğuna dair söylemler artar.

Yarın mb değişiklik yapmazsa dolarda kısa vadede kayda değer birşey olmaz, orta vadede yukseltir

Yarin mb 200-275 baz puan arası faiz arttirirsa bu çok önemli bir tampon olacaktır, onumuzde ic ve dışarda artan riskler ve vadesi gelen doviz borclarla artacak doviz talebine çok iyi bir yatırım olur, yarin yapilmayacak 250 bp arttırım yazin 400 bp olarak çıkar.

Ben zaten para sahibiyim ve çalışan biriyim, paramı kazanıyorum, dinamiklere gore pozisyon alıyorum, burda faiz duasına çıkmadım, ülkenin çıkarları açısından olması gerekeni soyluyorum.
    Mert bey biraz once bloomberg izledim. Yarin pas gecilecegini ancak nisan mayis enflasyonunun cok yuksek cikacagini ve bunun sonucu yillik yuzde 25 gibi bi oran yakalanacak dendi.haziranda fauzkerin tekrar tepe noktasina gelinecegi belirtildi. Sizin teziniz aynen onaylandi

Gösterge faiz 24 , banka size kaçveriyor max 22.50x0.85=19,12 enflasyon yuvarlak rakam 20 ...e siz TRY yatırımcıları ne kazanıyorsunuz , paranın alım gücünü bile koruyamıyorsunuz.... MB faizi 30 bile yapsa sizin alacağınız yine enflasyon altı faizdir....Nedenini hepmizi biliyoruz...Dolayısıyla alternatf reel getrisi olan başka enstrumanlar bulmamız lazım....

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    3 aylık TL mevduatına da değişken faiz olanağı doğmuş..

https://www.finansgundem.com/haber/3...n-faiz/1403196
    Sn.diproyal bu haber içerigini okudum ama bazı kısımlar havada kalıyor tam anlayan birisi bu konuyu anlatabilirmi ?
    örnek vericek olursak misal %25 oranla 6 ay mevduatı bagladık diyelim şimdi banka bu kanunu kullanıp vadesi gelince düşük oran ilemi işlem yapıcak ?
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    ING'nin çakallığıdır o
    finansbankdan fıl alip satiyorum 1 aydir 13.45 14.00 gibi para hesaba geciyor

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Mert bey biraz once bloomberg izledim. Yarin pas gecilecegini ancak nisan mayis enflasyonunun cok yuksek cikacagini ve bunun sonucu yillik yuzde 25 gibi bi oran yakalanacak dendi.haziranda fauzkerin tekrar tepe noktasina gelinecegi belirtildi. Sizin teziniz aynen onaylandi
    Mb yarını pas geçerse faturası hazirandaki ppkda çok feci çıkar. Tahvil faizleri 25-26 olur haziranda, bankalar yine mb ve tahvil faizlerinin 400 bp uzerinde faiz vermeye başlar mevduatlara, bu sefer mbnin politika faizinde çok bir hareket alanı kalmaz, mbdekilerin uzerinde bir baskı olmasa yarin 250 bp gelir.

Sayfa 229/992 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •