Sayfa 69/784 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 545 - 552 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Türkşad Yazıyı Oku
    Elinde hisse olan ve zarar da olan arkadaşlar şimdiden şirketin yönetim kurulu başkanına hitaben saygı sınırlarını aşmadan 10 yıllık mağduriyetin giderilmesi için;
    investorrelations@sinpasgyo.com.tr adresine mail atsın. Cevap gelse de,gelmese de bu mail elinizde bulunsun. İlerde bu işe yarayacak...
    Şirketin 10 yıllık vurdumduymazlığına rağmen geldiğimiz son süreçde(grafik atamıyorum) hisse teknik olarak düşüşünü tamamlamış dipten dönüş yapıyor görüntüsü var..
    Dileyelim ki yönetim 100 milyonl tl ile 60 milyon lotluk geri alım kararı ile tekniğe destek versin.Şirket haber desteği ile dipten dönüş yapan hisseyi desteklesin ki hisse yılların kayıplarını hızla geri alsın.
    Dileyelim ve umalım ki şirket hisse için bir trader,bir market maker bulsun hissenin yükselişine destek olsun.

Her şey patronun elin de..İsterse şirketinin borsada ve yatırımcılar arasında yerlerde gezen itibarını kısa zamanda kurtarır. Nasıl ki düzgün şirket patronları bunu sağlıyor, dileyelim ki sinpaş patronu da o lige adım atsın.
    Sinpaş'ın marka değeri ve şirketin projeleri bu yolda kendisine kat ve kat yardımcı olacaktır.
    Son düzenleme : Türkşad; 02-05-2017 saat: 02:08.

2. Ha bu arada genel kurula 6 arkadaşımla birlikte katılacağım.Genel kurula kadar hisse halka arz seviyelerine çıkmaz ise özel denetçi hakkımız mutlaka kullanılacaktır.Bu konuda zararda olan genel kurula gelebilecek veya elektronik ortamdan genel kurula katılacak arkadaşlar buraya da yazabilir,özelden bana da yazabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Türkşad Yazıyı Oku
    Ha bu arada genel kurula 6 arkadaşımla birlikte katılacağım.Genel kurula kadar hisse halka arz seviyelerine çıkmaz ise özel denetçi hakkımız mutlaka kullanılacaktır.Bu konuda zararda olan genel kurula gelebilecek veya elektronik ortamdan genel kurula katılacak arkadaşlar buraya da yazabilir,özelden bana da yazabilir.
    Halka arz seviyesi 1-usd diyorsun hadi kuru 3 liradan alsan 3-tl yapar tarihinde görmemiş. Bana göre patron herşeyin farkında ve bilinçli olarak baskılıdırlar. Yakın zamanda da bu baskının kalkacağına inanmıyorum. Haaa kısa zamanda 1 lira olur mu? Olabilir ancak kafa nasıl içini boşaltırım cep e indiririm kafası. Umarım bu kafayı değiştirir ama zor insanoğlu SPK nın yardımı ile doyumsuz bir şekilde ilerler ilerler takii mezara kadar olanda bize olur.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

837.557-0,67 / 0,68-342.305
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

1.367.717-0,67 / 0,68-830.154
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Patronun baskı yapmasına gerek yok ki.

Şirket nasıl kâr açıklar ?
    İmalatı hesaplı yaptırırsa.

Peki sngyo kime imalat yaptırıyor?
    Hangi inşaat maliyetleriyle ?

İnsaatları açik ihale usulu ile versin baskalarına.
    Kontrolorlugu de.

Bakın ne olur ?

.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

7. Bugun sean sonu bilanco aciklanir heralde

Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

10 Mayıs a kadar vakti var, pek erken açıkladığını görmedim...

Sayfa 69/784 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •