Sayfa 88/1001 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 697 - 704 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Güncelledim tabloyu şu anda var, ilk hazırladığımda fiyatı açıklanmamıştı
    Tşkler.. Bende file döndüm.. Ist te borsada aldığım Bi sürü gereksiz şirketin bonosu varmış... Bulaşmayın
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2. Saat 14:30 dan sonra hesapta görünür. Fon bulma konusunda sıkıntı yok. Talimatın hepsi gerçekleşecektir.
    Az önce ben de bir miktar alış girdim.

3. Vakıfta ilk aldığımda yüzde 20si gelmedi... Ayrıca satışınız 2 den sonra hesaba geçiyor...alternatif bank ta böyle Bi sıkıntı yok..vakıf para satamayınca her yerden çarpmaya çalışıyor.. Kamu bankalarından uzak durun..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Vakıfta ilk aldığımda yüzde 20si gelmedi... Ayrıca satışınız 2 den sonra hesaba geçiyor...alternatif bank ta böyle Bi sıkıntı yok..vakıf para satamayınca her yerden çarpmaya çalışıyor.. Kamu bankalarından uzak durun..
    Hesaba geçiş saati sorun olmaz ama paranın tamamıyla alınıp alınmadığını daha önce öğrenme ihtimali yok mu?Talep olarak görünmesi gerçekleşmediğini mi gösterir?

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Hesaba geçiş saati sorun olmaz ama paranın tamamıyla alınıp alınmadığını daha önce öğrenme ihtimali yok mu?Talep olarak görünmesi gerçekleşmediğini mi gösterir?
    Ben Vakıftan hem miktar hem adet olarak girdim İKİSİNDENDE YÜZDE 20 sini almadı.. 2 den sonra hesaba geçmesi neden sorun olmaz.. Alternatif ten denemedim ama vakıf 13 den sonra alış girdiğinizde 9 13 arası fon işlemlerinizi yapabilirsiniz uyarısı veriyor.. Diyor ki yüzde 2,5 dan arı hesaptan değerlendir resmen.. BU kadar ölücü Bi banka

6.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ben Vakıftan hem miktar hem adet olarak girdim İKİSİNDENDE YÜZDE 20 sini almadı.. 2 den sonra hesaba geçmesi neden sorun olmaz.. Alternatif ten denemedim ama vakıf 13 den sonra alış girdiğinizde 9 13 arası fon işlemlerinizi yapabilirsiniz uyarısı veriyor.. Diyor ki yüzde 2,5 dan arı hesaptan değerlendir resmen.. BU kadar ölücü Bi banka
    Biraz önce girdiğim talebe baktım sanki 2 kez talep işlemi girilmiş gibi duruyor.Talep durumu kolonunda herhangi bir bilgi yazmıyor.Vakıfbank ta açıkta kalan para ile vk6 alabilirsiniz saat 16:00 ya kadar ,arı hesaba mahkum değilsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Alternatif Valörlü Fon Alınca %20 Repo Yapıyor.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Biraz önce girdiğim talebe baktım sanki 2 kez talep işlemi girilmiş gibi duruyor.Talep durumu kolonunda herhangi bir bilgi yazmıyor.Vakıfbank ta açıkta kalan para ile vk6 alabilirsiniz saat 16:00 ya kadar ,arı hesaba mahkum değilsiniz.
    İletildi uyarısı veriyor.. Öğlen 2 den önce portföye geçmiyor.. Acil paraya ihtiyacınız olsa işlemi iptal etseniz bile öğlen 2 ye kadar mutlaka beklemelisiniz mutlaka vakıfta.. Alternatif de ben böyle Bi sıkıntı yaşamadım

Sayfa 88/1001 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •