Sayfa 34/467 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 265 - 272 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Yüce2000 Yazıyı Oku
    Abla bana ne kızıosun anlamadım sen aldıından beri bu hisse düşmüş hrldeki burdasın hala bana söylenceene kendine bak belki sensindir uursuz olan ben daa yeni geldim buraya.

Entrika abi bu işi biliyo ben onun izindeym
    Ders 2 : Birinci dersten umarım gerekli dersi çıkarmışsındır. Kar ve zarar ancak kağıdı realize ettiğinde olur. Neyse Ders 2'ye geçelim. Poker bilir misin? Bilmiyor musun? Mutlaka öğrenmelisin...Elini belli etme belirlediğin hedefe otomatik satış emri hemen gir. Gerçekleşirse hemen sat. Sattığın kağıda asla tekrar bakma...Daha artmasını dile çünkü o artık başkasının nasibi ve kısmetidir.

Özetle hedef belirle ve hedefine geldiğinde daha deme....

2.  Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Ayrıca portföyümün %1,i burada , %99 yeni bulduğum bebekte 1'e 20 bekliyorum, şu anda uykuda bende fulledim,

Hiç kimseyle paylaşmadım , sadece çocuklar biliyor. Beklentim o kağıtta.

Burda sadece antreman yapıyorum. O kağıdın formunda da hiç bir şey paylaşmıyorum. Sadece izlemedeyim.

Bak evlat , Teknik,Temel, Siyaset, Dünya Ekonomisini iyi bilmen lazım, Satranç gibi.. Yoksa Ham yaparlar paracıklarını,

sonra babandan tekrar istemek zorunda kalırsın.

ytd.
    Bakalım tahmin edebilecek miyim? Sektör Tekstil, uzunca bir süredir tahtası kapalı durumda idi...Çukurova'da yer alıyor...Gözaltı Pazarında...Bende yakından ilgileniyorum....Söyleyeyim mi?

3. Sn. Entrika merhaba, Hisseler benim robotlarım onlar benim adıma çalışırlar. Sistemim o .

Sizin tecrübeli olduğunuzu biliyorum daha önceki tahminim LOGO idi, 1,50 Tl. bulmuştum. 75 TL. gitti.

Hürriyet,Deva,Vestel,Karel, daha önce bulduklarımdan, siz eskisiniz bunları bilirsiniz, Yenilerde 58 krş. megap vardı 4,40 Tl. giden bu yenilerde,

Şimdiki ise tam bir bomba , asla aklınızın ucundan bile geçiremezsiniz, .

Tire benim için çerez sadece tirenin robotlarına karşı bilgimi sınıyorum. Al-sat gibi, benim gibi adamı ters köşe yapıyor, tekniğim çok iyi olmasına rağmen, zor bir kağıt yani, zaten dediğim gibi 5-10 bin lot var antremanlık ara ara girer çikarım .

Paylaşmak isterdim ama o kağıdı mundar ederler. Şimdilik SUS . tayım. Yani bekliyorum.

Yani kızı beğendik, Nikahsız aldık, Kimse aramazsa sat diye, yine En fazla 1 yıl bilemedin 2 demez, hedefine gider.

Sizlere başarılar, dediğim gibi sizler gibi birkaç arkadaş var aramızda tecrübeli, bakın genç arkadaş var aramızda ama heyecanlı
    sanırım yukarıdaki yazdıklarınızdan ders alır. Dediğiniz gibi burası borsa..

ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Ders 2 : Birinci dersten umarım gerekli dersi çıkarmışsındır. Kar ve zarar ancak kağıdı realize ettiğinde olur. Neyse Ders 2'ye geçelim. Poker bilir misin? Bilmiyor musun? Mutlaka öğrenmelisin...Elini belli etme belirlediğin hedefe otomatik satış emri hemen gir. Gerçekleşirse hemen sat. Sattığın kağıda asla tekrar bakma...Daha artmasını dile çünkü o artık başkasının nasibi ve kısmetidir.

Öncelikle mls35 abim snden özrdilerm, abimsin. Bilgine saygı duyuyorum dikkate alıcam dediklerni. Batırırsam babam tekrar para vermez bana eşoolu der kafama geçirir ztn benm tek şansım burda bu işi kavramak başka şansım yok.

Entrika abim kötü vurdu hisse ne demek istediini anladım erken sevdm heyecan işte kopacak gidicek sandm sanki at yarışı :D
    Ztn çok başındaym işin Ahmet Mergen den teknik öğren dedilr bilenlr, iimidir? İise ona bakcam. Hedefi belirleyebilmem için önce grafiği az anlamam gerek bana kalp ritmi gibi gelio şuan

5.  Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Sn. Entrika merhaba, Hisseler benim robotlarım onlar benim adıma çalışırlar. Sistemim o .

Sizin tecrübeli olduğunuzu biliyorum daha önceki tahminim LOGO idi, 1,50 Tl. bulmuştum. 75 TL. gitti.

Hürriyet,Deva,Vestel,Karel, daha önce bulduklarımdan, siz eskisiniz bunları bilirsiniz, Yenilerde 58 krş. megap vardı 4,40 Tl. giden bu yenilerde,

Şimdiki ise tam bir bomba , asla aklınızın ucundan bile geçiremezsiniz, .

Tire benim için çerez sadece tirenin robotlarına karşı bilgimi sınıyorum. Al-sat gibi, benim gibi adamı ters köşe yapıyor, tekniğim çok iyi olmasına rağmen, zor bir kağıt yani, zaten dediğim gibi 5-10 bin lot var antremanlık ara ara girer çikarım .

Paylaşmak isterdim ama o kağıdı mundar ederler. Şimdilik SUS . tayım. Yani bekliyorum.

Yani kızı beğendik, Nikahsız aldık, Kimse aramazsa sat diye, yine En fazla 1 yıl bilemedin 2 demez, hedefine gider.

Sizlere başarılar, dediğim gibi sizler gibi birkaç arkadaş var aramızda tecrübeli, bakın genç arkadaş var aramızda ama heyecanlı
    sanırım yukarıdaki yazdıklarınızdan ders alır. Dediğiniz gibi burası borsa..

ytd.
    Sayın Mls35, teknikçi misiniz temel mi? Ben de bir tahminde bulunmak istiyorum, lojistik sektöründen olabilir mi?
    Şimdi siz ortaya bombayı pimi çekip bıraktınız, biz sabaha kadar tahmin yazarız
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku

Poker bilmiyorm bizde hep varsa yoksa pugb şuaralar yada destiny halo gibi şeeler ama sen dediysen öğrenrm

7. Sn. : Payrıt, siz de değerli kardeşlerimizdensiniz.

Ben temel,teknik ve aynı zamanda türkiye,dünya,döviz,altın,siyasi gidişat hepsi karma şekilde takip ediyorum. Sadece çizgi dersen olmaz, Bu Tirede ise gördüğünüz gibi ne temel nede teknik çalışıyor,

Biri çıksın bana söylesin kar ettim diye edemez çünkü dolar bazında herkes zararda, herkes bakıyor zararımı kapatayım diye,
    ama al-sat yaparak hergün 5-10 kuruş kazanabilirsiniz, o da şansınız varsa, mesela 2,22 den sat verdi bakın bugün nerelere getirdi, tahmin eden varmı yok, peki yarın devam edermi Tire bu edermi eder.

Sn. Payrıt konuya gelince düşünmeden yazdım, büyütmeyin , siz bu konuda iyisiniz, şu anda birçok kağıt ucuz, bakın bu günlerde geçer, %50-%100 kısa vadede verebilecek kağıtlar var, . sizlerde biliyorsunuzdur, örnek vangd. 1,3 gibi rakamlara gelmişti bugün
    1,90 gibi, geçen gs. 1,3 idi 1,75 yaptı, bunlar çerez kendini belli ediyorlar. şimdi o kağıdı yazamam yazzmam doğru olur mu, olmaz.
    Belkide gitmez, ama bilanço vs. baktınmı o zaman teknik hak getire, bağıra bağıra gidiyor.

Ama tirede al-sat yaparken iyi olmak lazım yoksa kafaya çakarlar.

Arkadaşlar burada herkes bildiğini yapsın, kendinizi geliştirmekten başka çareniz yok. O dedi, bu dedi yok. En son duyan oluverirsin.

Sn. Entrikanın dediği gibi kar cebe yakışır. Eğer çok güveniyorsan alır beklersin, sonra bir gün başladığın yerdesin.
    Kısa vadecisen al-sat güveniyorsan kendine yap.

ytd. değildir.

8. 2002 den beri borsaya aşina yım al sat la benim işim olmadı.Al sat ı ben eroine benzetirim bir kez bulaştığın da elindekinden olursun daha sonrada sağlığında.Bildiğin kumar gibi.
    Türk yatırımcının en büyük zaafı tek hisse ye yatırım yapmak bu zaafını yener se başarılı olur.
    Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.

Sayfa 34/467 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •