Sayfa 257/994 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Sağlamca ayaktayız
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir!..

3. Tek kelimeyle muhteşem muhteşem.Allah yollarını açık etsinnnnn.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bize bu ihalelerden ekmek çıkabilir temmuz ayına kadar belli olacak olan ihalede çin ile son ikide diğer ülkede ise son üç firma ile kısa listede kalındı ,daha öncede tulpar dan çok ümitliyim demiştim.Otokar Altay tankından edindiği tecrübe ile zırhlı araçlarını çeşitlendirip ayağı yere daha sağlam basacaktır. (Otokar Altay tankının ihalesini almasa da yapılan arge çalışmalarıyla tecrübe kazandı.)YTD

Alıntı Originally Posted by trhn Yazıyı Oku
    Bize bu ihalelerden ekmek çıkabilir temmuz ayına kadar belli olacak olan ihalede çin ile son ikide diğer ülkede ise son üç firma ile kısa listede kalındı ,daha öncede tulpar dan çok ümitliyim demiştim.Otokar Altay tankından edindiği tecrübe ile zırhlı araçlarını çeşitlendirip ayağı yere daha sağlam basacaktır. (Otokar Altay tankının ihalesini almasa da yapılan arge çalışmalarıyla tecrübe kazandı.)YTD
    Altay projesinde de doğru düzgün ilerleme yok. Devlet/hükümet tüm kaynaklarını sonuna kadar BMC'ye açmasına rağmen seri üretim tankın hattan çıkma tarihi devaml öteleniyor. İnatla, Otokar ve FNSS'le konsorsiyum kurmuyorlar. Otokar zaten tek başına yapabilir ama madem yandaşa vereceksin işi bari ihtiyacı düşünüp üçünüz beraber yapın deseydin.

6.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Altay projesinde de doğru düzgün ilerleme yok. Devlet/hükümet tüm kaynaklarını sonuna kadar BMC'ye açmasına rağmen seri üretim tankın hattan çıkma tarihi devaml öteleniyor. İnatla, Otokar ve FNSS'le konsorsiyum kurmuyorlar. Otokar zaten tek başına yapabilir ama madem yandaşa vereceksin işi bari ihtiyacı düşünüp üçünüz beraber yapın deseydin.
    Dostum şu saatten sonra zaten vermesinler ihaleyi bizde almayalım .bizim şu son yaptıklarımız yani ürettiğimiz Özel Harekat için zırhlı ,elektrikli zırhlı ve Tulpar tankı ki ihaleye kaldığımız ürün Gamı Bize yeter. Bize ihale falan vermesinler zaten savunma sanayi Başkanlığı Bu zamana kadar hep yandaşa yani BMC ,fnss Tümosan ,katmer gibi şirketlere ihale veriyordu ama elektrikli zırhlı üreten otoKara Artık maliyetleri düşürmesi açısından ihale verir sanırım diye düşünüyorum altay maltay istemiyoruz .yatırım tavsiyesi değildir.

7. Alıntıdır. Bilgi amaçlı paylaşım

https://twitter.com/piyasalsiyasal/s...488117760?s=19

Sayfa 257/994 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •