Sayfa 285/992 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Temdit mi?
    Hayır - değil. Uzun zaman oradaydım. 2.5 ay önce ayrılmıştım.

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adamların eli cebimizden hiç çıkmıyor diyorsun Birgün sebze birgün meyve , diğer gün tavuk kırmızı et falan...
    aynen oyle ne alcaz ne yicez milletce sasırdık bu devirde kac aile soyle doydum dercesine et yiyebilir eskiden adım bası kasaplar olurdu simdi hicbiri kalmadı.. 25 liraya biber mi olurmus alamadık tabi sivrisiz melemen de yedik bunca yıllık hayatımız da ilk defa bu yıl neyse simdi 4 tl den birkac kilo aldım bol bol yeriz artık domates te ucuzlar salca yapıp istiflemek lazım salca sezonu geliyor .

3. birkac sayfa geriye baktım da nereden cıktı bu bankaların faiz artıracagı veya stopaj indirimi olacagı ..belki artırırlar da oda olsa olsa 0.25-0.50 falan olur ..zaten su an 22.50 veriliyor yeni girislere bunun ustunde vermedikce artırdı denmez ..stopaj indirimi de dolar tl yine 7 tl olmadan yapmazlar .

4. Makarna yiyin makarna...1 paket 4 kişilik aileyi doyurur...En ucuzu bu...Üstüne de bol çeşme suyu için (damacana su demiyorum o pahalı) midenizde iyice şişsin...Tokluk hissi iyice artsın...

Bekâ sorunu var bıdı bıdı yapmayın...

Cepteteb 100 k + 23 veriyor.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Makarna yiyin makarna...1 paket 4 kişilik aileyi doyurur...En ucuzu bu...Üstüne de bol çeşme suyu için (damacana su demiyorum o pahalı) midenizde iyice şişsin...Tokluk hissi iyice artsın...

Ben mantar soslu seviyorum. Ona da soğan lazım. Nasıl olacak?

7. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Makarna yiyin makarna...1 paket 4 kişilik aileyi doyurur...En ucuzu bu...Üstüne de bol çeşme suyu için (damacana su demiyorum o pahalı) midenizde iyice şişsin...Tokluk hissi iyice artsın...

Bizim orada lokantada çorba çeşitleri 0.75 krş

Pilav çeşitleri 1.50 tl ana caddede en az 10/15 bin dolar kirası da vardır yerin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 285/992 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •