Artan

243,20 10 14:41
112,20 10 14:45
14,43 9.98 13:55
47,66 9.97 14:47
12,58 9.97 14:47
Artan Hisseler

Azalan

50,40 -10 14:47
88,20 -10 14:47
389,75 -9.99 14:47
24,54 -9.98 14:47
413,25 -9.97 14:46
Azalan Hisseler

İşlem

7.164.382.198,64 14:47
5.534.389.919,00 14:47
5.359.152.069,65 14:47
5.038.028.151,87 14:48
4.899.996.737,00 14:48
Tüm Hisseler
Sayfa 17/822 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 6574 madde; 129 - 136 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

YKBNK_ Yapı Kredi Bankası: 4,40 önemli direnç. Tepkinin hızlanması için 4,40 direncini kırmalı…

Alçalan orta vadeli kanalı yukarı kırması ile Nisan ayında 3,80’den 4,39’a kadar yükselen hissede, teknik görünümü beğenmeye devam ediyoruz. 4,38-4,40 bandına denk gelen direnç bölgesini yukarı kırması durumunda Mayıs ayında 4,60-4,65 ardından 4,75 yeni hedef aralık olarak takip edilebilir. Mevcut ya da yeni pozisyonlar için kısa vadeli stop-loss seviyemizi 4,25, orta vadeli pozisyonlar için ise 4,15 olarak belirliyoruz

Kapanış: 4,31

Destekler: 4,28-4,25-4,15

Dirençler: 4,34-4,42-4,50

Anadolu Yatırım
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Yapı Kredi Bankası, toplam yatırımların yüzde 80'inin teknolojiye ayrıldığını bildirdi.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, teknolojiye yaptıkları yatırımın toplam yatırımın yüzde 80'ini oluşturduğunu belirterek, sadece dijitalleşmeye her yıl 100 milyon doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Bankanın yatırımları arasında teknolojiye ayırdığı payın yüzde 80'leri bulduğunu belirten Erdoğan, "Üç dört sene önce toplam yatırımın yüzde 50'si teknoloji yatırımıydı. Bu oran geçen sene yüzde 70'ler seviyesindeydi, bu sene de yüzde 80'in üzerine çıktı. Önümüzdeki dönemde de teknoloji yatırımlarının toplam yatırımlardan aldığı pay en az yüzde 80'lerde olacak. Sadece dijitalleşmeye ise her yıl 100 milyon doların üzerinde yatırım yapıyoruz" diye konuştu.

Teknoloji yatırımları sürerken bankanın şube kapatma planlarının olup olmadığına dair bir soruya da Erdoğan, "Optimizasyon çalışmaları yapılıyor. İhtiyaç olduğunda belli noktalarda açıyoruz. Şu an netleştirdiğimiz bir rakam yok. Yeri geldiğinde şube de açıyoruz çünkü, ihtiyaç odaklı bunlar" şeklinde yanıt verdi.

Temel müşteri kazanım noktalarının şubeler olduğunu kaydeden Erdoğan, yeni müşteri kazanımı ve o ilişkinin derinleşmesinde hala şubelerin önemli olduğunu da vurguladı.
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Bence müşteri ilişkileri departmanları yeterince denetlenmiyor.
    geçtiğimiz aylarda bir iş ile alakalı tanıdığım başvurdu
    hacimli çalışır kredilibitesi yüksektir
    randovi verdiler sonra masrafsız hesap tanımlaması yapmadılar diye çalışmamış
    kestirip atmışlar
    arkadaş ilgilenmek olsun diye ilgilendiler müdür bihaberdir dedi
    Nişantaşı Valikonağı subesi
    bir ara şikayet edeyim dedim
    dedim boşver ucuzdan topla malı niye şikayet edecen ahahahahahahaha

4.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    bir ara şikayet edeyim dedim
    dedim boşver ucuzdan topla malı niye şikayet edecen ahahahahahahaha
    ağabey alemsin.
    kredi ve mevduat hedeflerini çoktan tutturmuşlardır onlar.
    kıyıda köşede bir şube olaydı müdür ayağına giderdi arkadaşın.
    bazen uğrak yeri olmayan şubeleri tercih etmek gerekiyor.
    selamlar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5. bankalar içinde en güzel duran banka ykb ,,, umarım piyasa bozmaz da çizdiği güzel tekniğin karşılığıını verir,, 4,39 kritik nokta hepimizin bildiği gibi ,,, üstü ralli başlangıcı 4,62 ye kadar ,,, umarım istediğmiz gibi olur ,, piyasa bozmaz , bizde yükselişe liderlik ederiz,,,

kesinlikle ytd ,,,

6. hala ykb yi çok güzel teknik çiziyolar ,,, 4,25 i kırmıyor ,4,25-4,30 bandında al gülüm ver gülüm ,,, piyasa bozmazsa güzel bi hareket geliyo gibi ,, bu çizilen band mart ayı başındaki 3,77-3,81 bandını hatırlattı ,, sonrası malum 4,39 a varan üst band ,,,, bu sefer de bu şekilde bi hareket bekliyorum kendi adıma ,,, ama yine söylüyorum piyasanın bozmaması lazım ,,,

ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Borsada kar eden kağıdı alacaksın tutacaksın derler ya pehh
    adamlar matbaa gibi doğruyorlar ama hisselerin durumu ortada
    döviz bazlı diplerden dip beğeniyor namisiz.
    bu piyasa değerinde bu şekilde kar rasyosu olan başka banka varmı Avrupa da da tüm yatirim bankaları sat demiş hisseye.
    gerçi onlar sat dememiş olsalardı biz nerden alacaktık ykb .
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

8. Her söylenene inanmayın!!
    ##aklınızdan tavsiyelerin kriz zamanlarında küçüklere SAT dediğini böyle havalarda AL dediğini unutmayın ###
    ##bedava peynir fare kapanında olur diye bir söz vardır akıldan çıkartmayın###
    YKBNK_TEKNİKLER_AYLIK_:

https://hizliresim.com/1LAkq1

https://hizliresim.com/8MybBr

Bakın avrupadaki Koskoca Deutsche BANK bizim iki bankadan daha ucuz sizce neden düşündünüz mü?###
    İSC_VS_YKBNK_DEUTCHE:

##Gerçek Reel getiri ve götürüler için mutlaka Grafiklere LOGARTMİK bakmayı ihmal etmeyin##

XU100_LOGARITMIK_HAFTALIK:

http://i.hizliresim.com/ojqjyX.png

YKBNK_USD_LOG_:

http://i.hizliresim.com/O0zYz3.png

Televizyonlara kalsak %34 ucuzuz hikayesine kapılsak alacaz dalacaz sonuç 2019 başına kadar ZARAR zarar zarar yazan vatandaş olacaz

her yükselişte kişisel olarak açığa az az mal satan kişiler umarım yanılmaz bu tür vatandaşların açık dayanma sürelerini hesaplamak yükseltiyorlar borsayı ve ALICI bulamıyorlar bulsalar çakacaklar.

unutmayın ne kadar Faiz zararı yazdıklarını burada küçük bir hesaplama ile anlattım :
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4804

aynı şekilde açıkçılarda Faiz zararı yazıyor %14 lük faiz ortamında .ancak onlar kaybı %14 açık pozizyonlarını cepten yapmayıp kredi ile yapanlar ise yaklaşık Yıllık %25 ten maliyetleniyor.

###Krizler herkesin beklemediği zamanda başlar bundan dolayı televizyonlar her gün reklam yapıyor
    reklamları neler derseniz : "söyle ucuzuz ...." şöyle kopacaz gidecez...."
    aynı reklamlar nedense kriz zamanları vatandaşa mal aldırmamak için yapılmaz ve anti reklam yapıluır:
    nasıl mı: "eyvah mahvolduk...." bittik daha da düşecez....""
    tarafsız yorumdur^###

Sayfa 17/822 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •