Sayfa 156/415 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. bugünün tetikçileri turkish ve marbaş arkadaşlar

2. Bu hisseye çok diyecek bisey bulamıyorum artik gerçekten bıktırdı teknik bilanco fln hikaye bu hissede bi kaç ****** aracı kurum var muhtemelen de aynı merkezden çalışıyo bunlar hepsinin canı cehenneme

3.  Alıntı Originally Posted by Sabir42 Yazıyı Oku
    Bu hisseye çok diyecek bisey bulamıyorum artik gerçekten bıktırdı teknik bilanco fln hikaye bu hissede bi kaç ****** aracı kurum var muhtemelen de aynı merkezden çalışıyo bunlar hepsinin canı cehenneme
    Şerefsizler alıs kademelerinin sonuna bütün kademelerde 31 yazıyor bu o çocuklarına müsade edenler utansın bu ******** çocukları adam değil bunu anladık peki bunlar analarina her gün sövdürmeden zevk mi alıyorlar ******** spek put peres bunlar
    A...co...rı

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. arkadaşlar, bu spk denen kurum vallahi de billahi de küçük yatırımcıyı para babalarına yem ediyor. marbaş denen kurum bugün şu ana kadar 150 bin küsür işlem yapmış 5 bin lot artıda ancak yaptığı işlemlerle hisseyi buraya kadar düşürdü. şimdi marbaş gibi bir kurumdan 150 bin lot işlem yapan ve neredeyse sıfır lotla günü kapatan adamı sorgulamıyorsan ben ne diyeyim böyle spk ya

5. Bu tahtada bir şebeke var 31 31 yazan serefsizleri borsa istanbul yada spk ya şikayet edin bu kardeşim bu kadar sahipsiz olmasın ben şirket e söyledim sizde şikayetçi olun diye bu hissede manipülasyon var herkez şikayetçi olsun spegin g ...nü keserler

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. son darbeyi ziraat vurdu serbest satışla

7.  Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Sevgili sabır , sanki yoğun ve hacimsiz baskıdan ve son birkaç günlük düşüşten gelecek olan bilançoyu fiyatlıyor diye düşünüyorum. Genelde hep böyle yapıyor. Az az hergün düşüyor. Bilanço gelince sonraki günlerde sert sert düşüyor. Bakalım umarım tuzaktır bu defa ve yukarı döner artık.
    Beni yanıltmadı yine. Az az giderken , bilançodan sonra agresifleşti. Bilançoyu çok beğenmemekle birlikte çok da kötü bulmadım. Speğin bunu kullanacağını düşünerek 3.20-3.50 arası sağlam bir şekilde bilanço öncesi (katılmadan nakite geçtiğim) çıktığım portföyümü başka yerden çift tavanla değerlendirerek katmerlemek istiyorum. Orta uzun vade şu anki fiyatlar ucuz kalacak ve kapışılacaktır diye düşünüyorum. Düşüş trendi %10-%20 daha devam edebilir. İyice silkeliyorlar bilançoya umutla gelenleri. Hayırlısı olsun herkese. Umarım herkesin yüzü güler günün birinde

8. Bugünkü satıcılar küçük oyuncular,yatımcı değil,alıcılar takas liderleri İsyat,Yapıkredi,Deniz.Satıcılardan Turkısh düşürmeye oynuyor,genel hava aşağı olduğundan küçük çaplı satışlar bile etkili,Marbaş işlemleri ise şuursuz kendince düşüşü yavaşlatma çabası,besbelli gücü de yok.Algı düşüş yönünde olunca F/K 3,94 olmuş,mevcut finansal verileri,beklentileri umursanmıyor,zaten çoğunluk yatırımcı değil al-sat peşinde..Genel bozulma devam ederse gap bile kapanabilir,işte o zaman benim çevremdeki akbabalar milyon lotla çöker.

Sayfa 156/415 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •