aynı kurum dolar 3,90 iken o vaklt gelecek aylarda 4,20 diyordu,Commerzbank Commerzbank yolladığı notta kurun gelecek aylarda 3.70 seviyelerine yükselebileceğini belirtti.
Commerzbank gelişen ülke ve G10 para birimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunduğu raporunda Dolar/TL 'nin 3.70 seviyesine
yükseleceğini öngördü.
Raporda Merkez Bankası'nın sürpriz faiz artışıyla kurda geri çekilmenin devam ettiği hatırlatıldı.
Enflasyonun TCMB hedefinin üzerinde olacağı belirtilen açıklamada, "Bunların yanı sıra TCMB Cuma günkü enflasyon raporunda yıl sonu enflasyon beklentilerini %8'den %8.5'e yüksetti. Bize göre enflasyon daha yüksek olacak, tahminimiz %9.7 olması yönünde..Enflasyonun zirve yapmasını ve sonra düşmesini bekliyoruz ancak görüşümüz yılın 3. çeyreğinde de %10 civarında yüksek seyredeceği yönünde. Şimdilik Dolar/TL 'nin gelecek aylarda 3.70 olacağı beklentimizi koruyoruz" ifadelerine yer verildi.
.
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.





Yer İmleri