oyunu kendin kurmadigin surece piyon olmaya mahkumsun..gorecegiz kim piyon kim oyun kurucu..!
helalin ile kazandiysan yapacagin eylem bellidir, bu noktada dik durus dedikleri olgunun tarifini gorecegiz..
oyunu kendin kurmadigin surece piyon olmaya mahkumsun..gorecegiz kim piyon kim oyun kurucu..!
helalin ile kazandiysan yapacagin eylem bellidir, bu noktada dik durus dedikleri olgunun tarifini gorecegiz..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Never test the depth of river with both the feet!
W.B.
YSK, Maltepe ve Büyükçekmece seçimlerine yapılan itirazları reddetti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Simdi ben bir vatandas olarak niye tl de kalayim. Neden yok. Secim yok dediler demokrasinin icine ettiler. Hele bir yabanci yatirimci ne diye tl de kalmaya devam etsin. Gelecege yonelik iyimser bir tablo var mi. Ap den aciklama geldi. Abd den de muhtemelen yarin gelir. Benim endisem Trump in bir seyler soylemesi. Burnunu sokmayi seviyor. Akp belki bunu istiyor, bakin dis mihraklar chp ile el ele verdi vs.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstanbul referandumda hayır demiş iken son seçimde İmamoğlu demiş iken boykot bence biraz gerizekalilik olur.
Seçim artık Erdoğan ve İmamoğlu arasında.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
burnunuzun dibini goremiyor millete yafta yapistiriyorsunuz, neyse lan bi sey demiyorum, opulmeye mahkumsunuz..hadi eyvallah..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri