Sayfa 588/946 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

oyunu kendin kurmadigin surece piyon olmaya mahkumsun..gorecegiz kim piyon kim oyun kurucu..!
    helalin ile kazandiysan yapacagin eylem bellidir, bu noktada dik durus dedikleri olgunun tarifini gorecegiz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Arjantinde dolarizasyon yuzde 93. Onlardan iyiyiz [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Allah şükür. İyi haberler de yok değil.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yarin millet saldirir bence dolara. Elinde ne var ne yoksa alir. 5.95 6 arasindan satanlarda gider alir.

Bugün London kapalıydı. Yarın onlar da açık olacak, CDS ve dolar/tl fiyatlaması ne olacak bakalım. İçeride 7 milyar dolar sıcak para kalmış Londra üstünden gelen. Son 2 ayda 10 milyar doları çıkmış. Yarın stoplayabilirler bunlar da pozisyonlarını.
    Never test the depth of river with both the feet!
    W.B.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Parti parti değil , tüm muhalefetin alacağı bir boykot kararı anlamlı olabilir ama bireysel boykotların gereksiz olduğunu düşünüyorum.
    gitsin kumda oynasin o zaman kilincdar..

YSK, Maltepe ve Büyükçekmece seçimlerine yapılan itirazları reddetti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Bursa Yazıyı Oku
    Bugün London kapalıydı. Yarın onlar da açık olacak, CDS ve dolar/tl fiyatlaması ne olacak bakalım. İçeride 7 milyar dolar sıcak para kalmış Londra üstünden gelen son 2 ayda 10 milyar doları çıkmış. Yarın stoplayabilirler bunlar da pozisyonlarını.
    Simdi ben bir vatandas olarak niye tl de kalayim. Neden yok. Secim yok dediler demokrasinin icine ettiler. Hele bir yabanci yatirimci ne diye tl de kalmaya devam etsin. Gelecege yonelik iyimser bir tablo var mi. Ap den aciklama geldi. Abd den de muhtemelen yarin gelir. Benim endisem Trump in bir seyler soylemesi. Burnunu sokmayi seviyor. Akp belki bunu istiyor, bakin dis mihraklar chp ile el ele verdi vs.

7. İstanbul referandumda hayır demiş iken son seçimde İmamoğlu demiş iken boykot bence biraz gerizekalilik olur.
    Seçim artık Erdoğan ve İmamoğlu arasında.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

burnunuzun dibini goremiyor millete yafta yapistiriyorsunuz, neyse lan bi sey demiyorum, opulmeye mahkumsunuz..hadi eyvallah..

Sayfa 588/946 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •