Kemerleri bağlayalım. Yarın 4.80 e geliriz. Paraşüt açıldı.
Kemerleri bağlayalım. Yarın 4.80 e geliriz. Paraşüt açıldı.
4.80 e gelir diye çok beklersin
Senin paraşütün ipleri dolandı heralde
Piyasada lot yok , almak istiyoruz vermiyor satmak istiyoruz almıyor. 3-5 lotla gelir ama satan olmayacağı için geri toplar. Marj derin olur ama sığ olur diye düşündüm
SN Puma haklısın sığ suda suni dalga yapması kolay olur 4.8 den 500 lot alım gircem bakalım ne kadarı düşecek ..,Satılan da yuzde 99 Cb nin malı olacak.,,,karın açıklanmasına 3 gün kalmış ky satmıyor..,tahtada el Ense çeken arada dusenlerı toplayan Cb ve avanesi...ytd
3 aylık hasılatı 130-135 milyon TL.civari bekliyorum, net kârı da 11-12 milyon TL.civari bekliyorum,
Benim de ilk tahminim 11-12 milyon kar etmesi yönünde idi. Ancak bilanço tahminimi yukarıdaki şekilde revize ettim. Bu rakamlara hatta biraz daha düşüğüne bile razıyım. Belki büyük bir sürpriz yapıp bilançoyu bugün açıklar.
İkinci çeyrek çok daha iyi olacaktır ancak euro/tl'nin ikinci çeyrek kapanışı 6.7-6.8 civarında olursa daha iyi olur. Kur bu çeyrekte 7'nin üzerine çıkarsa sıkıntı yaratır. Kurun birden değil de her çeyrekte ufak ufak artması şirket için olumlu.
Son düzenleme : yarımada; 09-05-2019 saat: 09:34.
Yer İmleri