Originally Posted by bdayım kimbilir belkide öğrenci kötütür yamuktur kimbilir Nicki özenle seçtim. Prenses zerafeti, Yamuk ise tahta hareketlerini ifade ediyor.
Originally Posted by Yamuk Prenses Evet ya hatırladım bak şimdi. Kaymakamı vardı oranın değil mi ? yok yok öğrenci iyiymiş hoca suçlu
Originally Posted by Yamuk Prenses Nicki özenle seçtim. Prenses zerafeti, Yamuk ise tahta hareketlerini ifade ediyor. zarifim ama tahtada yapmayacağım yamukluk yok diyorsun
Originally Posted by bdayım zarifim ama tahtada yapmayacağım yamukluk yok diyorsun
Originally Posted by eyupsabri77 Yalova eskiden İstanbul ılcesıydı. Sonra ayrıldı İl oldu. Coğrafya hocanız cok kotuymus prenses😀 Birde EyüpSabri deyince hep kolonya geliyor benim aklıma bu gerçek ismin değil sanırım değil mi ?
Bu isimde var demekki bu konuda da tanıdığın yokmuş
Originally Posted by Yamuk Prenses Birde EyüpSabri deyince hep kolonya geliyor benim aklıma bu gerçek ismin değil sanırım değil mi ? ben tercüme edeyim Eyüp peygamberin sabrı var bende diyor hedefi ölümüne beklerim
Originally Posted by eyupsabri77 Sayın hans ve crolix ustadlardan ses yorum yok bu aralar. Bekliyoruz apartta.. çin ve s400 ü bekleyeceğim kendi adıma
Forum Rules
Yer İmleri