Sayfa 316/615 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by marti Yazıyı Oku
    çıkıyor diye sevindiğimizimi zannediyorsun.Geri gelse en çok ben mutlu olurum.Daha işim bitmemişti.Kendini bilmez biri gelsin 2ye 3 e katlasın diye almadık biz bu kağıdı.İlerde vereceği kar payı için yatırım yapıyoruz.
    Madem dusmesini bekliyorsun; satarsin bu seviyelerden 0,80 den 3 milyon lot ayni paraya alirsin
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Madem dusmesini bekliyorsun; satarsin bu seviyelerden 0,80 den 3 milyon lot ayni paraya alirsin
    Orada düşmesini bekliyorum diye bir ifade okuyamıyorum.Düşerse işime gelir daha çok alırım.Ayrıca 2 ilra olmuş 50 kuruş olmuş benim için farketmiyor.kar payı içi aldığımı yazmışım.Bugün satarsam satış fiyatımıda yukarda belirtmiştim.Oda 2019 yılı içi geçerli.

4.  Alıntı Originally Posted by marti Yazıyı Oku
    Orada düşmesini bekliyorum diye bir ifade okuyamıyorum.Düşerse işime gelir daha çok alırım.Ayrıca 2 ilra olmuş 50 kuruş olmuş benim için farketmiyor.kar payı içi aldığımı yazmışım.Bugün satarsam satış fiyatımıda yukarda belirtmiştim.Oda 2019 yılı içi geçerli.
    Ya sallama 2 milyon lotu varmis da. Bu hissede 2 milyon lotun varsa kim bilir borsada kac lotun vardir ne isin var burada yahu

1 tl lerde onaya gelebilir, aşağısı iyi değil..ytd

6.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Ya sallama 2 milyon lotu varmis da. Bu hissede 2 milyon lotun varsa kim bilir borsada kac lotun vardir ne isin var burada yahu
    Bakalım dedik şu KY dedikleri kimlermiş geldik hesap açtık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by marti Yazıyı Oku
    Yaw he he her sene kâr payı verecek 0,80 lere geri döndüğünde seni buralarda bulamayız...
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

8. Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
    Borsa Kodu
    Sıra No
    Satışa Konu Pay Ünvanı
    Grubu
    Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı
    Nominal Tutar (TL)*
    Tsp İşlemi **
    Satış Kısıtı **
    AVISA
    1
    AVIVASA EMEKLILIK VE HAYAT A.S.
    E
    MEHMET DOGU ELIGÜZELOGLU
    1.081,633
    GENTS
    2
    GENTAS GENEL METAL SANAYI VE TICARET A.S.
    E
    ASUNIM YENILENEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI INSAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI
    220.000,000
    HLGYO
    3
    HALK GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
    E
    ASUNIM YENILENEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI INSAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI
    19.000.000,000
    KCHOL
    4
    KOÇ HOLDING A.S.
    E
    SAMI ELGAZ
    85,503
    TUPRS
    5
    TÜPRAS TÜRKIYE PETROL RAFINERILERI A.S.
    E
    MESUT ÖZCAN
    14,100
    YKBNK
    6
    YAPI VE KREDI BANKASI A.S.
    E
    AHMET TARIK ÖZNALÇIN
    1.225,214
    bu haber ne şimdi gördüm.nereden çıktı bu 19milyon.piyasada yokmuş satış için kayıt ediyorlar

Sayfa 316/615 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •