Sayfa 313/829 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. ,cıtıbank aracılığıyla bu kıymetli kağıdı ,uygun fiyatlardan verdikleri için teşekkürler.Başarılarının devamını temenni edip daha düşük fiyatlardan bekliyorum .Bu beklenti ultra uzun vadelidir.👍😁😁

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu kapasitede bir fabrikayi bu degerlere kurmanin imkansiz oldugu piyasa degerlerine geldik ! isim hakki, piyasa payi falan gectim

3. Aramadığım yer kalmadı. Ttrak elektrikli traktörle ilgili. Bir şey bulamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. elektrikli traktörle ilgili , üretimi gizli tutuyorlarmış . dünyada ilk , yerli ve milli diyor ..
    bir tane prototif yapmışlar , onun tanıtımı yapılıyor ..

Bakan Pakdemirli , yerli ve milli Elektrikli traktör prototiflerimiz seri üretime hazır , ( ! )
    https://youtu.be/H-hTeQBespc
    Son düzenleme : İzmir; 15-05-2019 saat: 05:37.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yani elektrikli araba oluyorsa traktor niye olmasin ! denenmemistir

eger Turkiye'de boyle bir sey yapilmissa (inanmak istiyorum ama zor) ttrak sirketi bu hali ile ic piyasada iptal olur. yurtdisina acilamazsa hisseler cop olur !

yahu bir yatirim yaptik, dunyada bir ilk hikayesi bize denk geldi ! yani ihtimal vermiyorum ama

su da bir ihtimal bu projede kimler var onu da gorup karar vermek lazim

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yani elektrikli araba oluyorsa traktor niye olmasin ! denenmemistir

eger Turkiye'de boyle bir sey yapilmissa (inanmak istiyorum ama zor) ttrak sirketi bu hali ile ic piyasada iptal olur. yurtdisina acilamazsa hisseler cop olur !

yahu bir yatirim yaptik, dunyada bir ilk hikayesi bize denk geldi ! yani ihtimal vermiyorum ama

su da bir ihtimal bu projede kimler var onu da gorup karar vermek lazim
    Sizce koskoca koç holding disarda pazar bulamicak mi ya da elektriklisini yapamayacak mi?
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Sizce koskoca koç holding disarda pazar bulamicak mi ya da elektriklisini yapamayacak mi?
    yapar ama bu ciddi bir surec ! bu surec de ne olacagi onemli !

bir de bu traktorleri tesvik kapsamina alarak satarlar ! ee yurtici pazar biter min. 1000 traktorden 12.000 traktor cirodan dusulur bu durumda. 12.000 traktor x 27.500 usd 330 milyon usd yapar !!!!!
    2 milyar TL

8. Doğru; yerli otomobili yaptılar, yerli savaş uçağı göklerde, yerli ve milli ama patentlerinden dolayı Amerikadan izin alamadan satamadığımız helikopter o dağ senin bu dağ benim geziyor sıra yerli ve milli traktörde. Bence yaptıkları akülü otomobile yakın birşeydir tabi onu da gerçekten yaptılarsa

Sayfa 313/829 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •