,cıtıbank aracılığıyla bu kıymetli kağıdı ,uygun fiyatlardan verdikleri için teşekkürler.Başarılarının devamını temenni edip daha düşük fiyatlardan bekliyorum .Bu beklenti ultra uzun vadelidir.👍😁😁
,cıtıbank aracılığıyla bu kıymetli kağıdı ,uygun fiyatlardan verdikleri için teşekkürler.Başarılarının devamını temenni edip daha düşük fiyatlardan bekliyorum .Bu beklenti ultra uzun vadelidir.👍😁😁
bu kapasitede bir fabrikayi bu degerlere kurmanin imkansiz oldugu piyasa degerlerine geldik ! isim hakki, piyasa payi falan gectim
Aramadığım yer kalmadı. Ttrak elektrikli traktörle ilgili. Bir şey bulamıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
elektrikli traktörle ilgili , üretimi gizli tutuyorlarmış .dünyada ilk , yerli ve milli diyor ..
bir tane prototif yapmışlar , onun tanıtımı yapılıyor ..
Bakan Pakdemirli , yerli ve milli Elektrikli traktör prototiflerimiz seri üretime hazır , ( ! )
https://youtu.be/H-hTeQBespc
Son düzenleme : İzmir; 15-05-2019 saat: 05:37.
yani elektrikli araba oluyorsa traktor niye olmasin ! denenmemistir
eger Turkiye'de boyle bir sey yapilmissa (inanmak istiyorum ama zor) ttrak sirketi bu hali ile ic piyasada iptal olur. yurtdisina acilamazsa hisseler cop olur !
yahu bir yatirim yaptik, dunyada bir ilk hikayesi bize denk geldi ! yani ihtimal vermiyorum ama
su da bir ihtimal bu projede kimler var onu da gorup karar vermek lazim
Doğru; yerli otomobili yaptılar, yerli savaş uçağı göklerde, yerli ve milli ama patentlerinden dolayı Amerikadan izin alamadan satamadığımız helikopter o dağ senin bu dağ benim geziyor sıra yerli ve milli traktörde. Bence yaptıkları akülü otomobile yakın birşeydir tabi onu da gerçekten yaptılarsa![]()
Yer İmleri