Sayfa 925/946 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Büyük üstad Ersoydelta,beni evde hanım takmıyor senide forumdakiler buradan çıkan sonuç biz aslında kaderdaşız ve senin müridin olmaya karar verdim ama sende beni görürsün herhalde mesela şu venezuelladaki estetikli güzeller kabulüm olabilir birde ufak tefek sakal attınmı iş tamamdır.

2.  Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    Büyük üstad Ersoydelta,beni evde hanım takmıyor senide forumdakiler buradan çıkan sonuç biz aslında kaderdaşız ve senin müridin olmaya karar verdim ama sende beni görürsün herhalde mesela şu venezuelladaki estetikli güzeller kabulüm olabilir birde ufak tefek sakal attınmı iş tamamdır.
    çok komik
    bence beni kimlerin taktığı veya takmadığı önemli değil önemli olan ülkenin geleceği çalınmış anlayan yok..
    venezuela da estetikli güzel ile türkiyede estetikli güzelleri bile karşılaştırsak şunu anlarız birileri bizi FENA kazıklıyor:
    venezuela da süper model bir hatunla 1 gece geçirmek istedğinde ne ödersin aynı hatunun TR deki çakması için 1 gece için ne ödersin
    BU fuhuş işinde bile Türklerin CEhaleti ile dünyada sanırım ilk sıradayız..
    yani buradaki fiyat ile TR deki fiyatlar 4-5 misli..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    çok komik
    bence beni kimlerin taktığı veya takmadığı önemli değil önemli olan ülkenin geleceği çalınmış anlayan yok..
    venezuela da estetikli güzel ile türkiyede estetikli güzelleri bile karşılaştırsak şunu anlarız birileri bizi FENA kazıklıyor:
    venezuela da süper model bir hatunla 1 gece geçirmek istedğinde ne ödersin aynı hatunun TR deki çakması için 1 gece için ne ödersin
    BU fuhuş işinde bile Türklerin CEhaleti ile dünyada sanırım ilk sıradayız..
    yani buradaki fiyat ile TR deki fiyatlar 4-5 misli..
    sn. ersoydelta aldigimiz burcelikleri ne yapalim !!!?

4. Aradan geçen zaman süresinde kambiyo vergisi uygulaması netleştimi?
    Örneğin,
    1-Dolar alırken ödüyormuyuz?
    2-Dolar satarken ödüyormuyuz.?
    3-Gram altın alım satımında vergi varmı?
    Uygulama yapanlar nelerle karşılaştılar.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Personel temettülerinden hala haber yok
    Personel temettü?
    Halkbank mı?

6. istanbul belediye başkanlığına yarışıp rakibiniz bu twiti atsa ne cevap verirsiniz..?

https://twitter.com/BY/status/1128706920888639488

7. hükümetin sorun yok her şey yolunda derken gün gectikce dövizle savasa bilmek için
    her gün yeni icatlar cıkarması durumun ne derece vahim bir hal aldıgının öncü göstergesi
    ve yaklaşık 30 35 gün daha hertürlü ayak oyununu oynayacagının garanti gibi
    bu ugurda ne faiz ler ne rezerv ler umrunda degil bunların dışında daha geri vites hamleleri var
    işte orası son nokta

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    istanbul belediye başkanlığına yarışıp rakibiniz bu twiti atsa ne cevap verirsiniz..?

https://twitter.com/BY/status/1128706920888639488
    hırsız var derken bile slogan dahil yapılan 18 günlük icraatı bile çalan zavallı sıfır ali deriz

Sayfa 925/946 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •