TL olarak 0.84 ü gormuslugum vardir. Burası borsa herzaman dibin dibi, tavanın da tavanı vardır.
							
								
							
								
							
								
							
								
							
								
							
								
							
								
							
								
							
								
							
								
							
						
					
					
						TL olarak 0.84 ü gormuslugum vardir. Burası borsa herzaman dibin dibi, tavanın da tavanı vardır.
							
						
					
					
						Siz de benim gibi tüm diplerde ve tepelerde hissedeymişsiniz sayın Tenessih. Ben 2001 deki 0.11 cent cıvarına gelerek ikili dip yapacağını düşünmüyorum grafiğin ama yine de kim bilir tire bu daha önce yapmadığı şey değil, gelirse de farketmez gelmezse de farketmez, bazı arkadaşlar kızıyor söylememe ama bunca senedir hisseyi tutup hiç al sat yapmamış kişilere koymuyor 1tl 1.5 tl 2 tl filan.
Bir tek kottan çıkıp hisseleri de daha önceki paylaşımlarda yazılmış ortaklık iptaliyle almak gibi saçma sapan işler dönerse, onca senelik hisselerimi rızam olmadan almaya çalışırlarsa o zaman sinirlerim hoplar. Böyle bir şeyin olma ihtimalini dahi düşünemiyorum.
Sayın Tenessih siz nasıl değerlendirirsiniz bu durumu var mı sizce böyle bir ihtimal ? Ya da bir bilginiz var mı gerçekten hakim ortak küçük ortakları ortaklıktan çıkarabiliyor mu belirli şartları sağlarsa ?
Teşekkürler,
Selamlar,
Ytd.
Yer İmleri