Bu arada topicte zaten 4 kişiydik. Şimdi 3 kişi kaldık![]()
Bu arada topicte zaten 4 kişiydik. Şimdi 3 kişi kaldık![]()
Hayırlısı olsun, Allah paranızın bereketini versin, başka yerlerde daha çok kazanırsınız umarım. Buradaki ortaklık bitse de sizinle Arçelik'te ortağız sanırım hala
Ben de varım ama son zamanlarda iş ortamı nedeniyle pek yazamıyorum. Zaten geyik muhabbetinden başka yazacak bir şeyim de yok![]()
Yaz dönemi alım yapmıyorum. Taşınma ihtimali, yaz tatilleri falan derken bir miktar nakit tutmak daha güvenli geldi. Kısmetse sonbaharla birlikte düzenli alımlara devam edeceğim. Lotum çok azdı, fiyatın düşük kalması bu aşamada benim için avantaj sayılır ama yine de tüm ortaklarıma bol kazançlar dilerim. Umarım piyasa artık düzelir de keyifli günlarımız geri gelir.
Bende buralardayım. Senen sonu karına bakmak lazım. Düşerse ekleme yaptım, yükselirse beklerim.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değil, aklıma gelenlerdir.
Beklemeye devam Altay'ın ekmeğini yiyenler Otokar a da sıra gelecek argeler birgün paraya dönecek.
kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti.
Haziran sonu temmuz başı gibi bir tank ihale haberi beklentisi var sanırsam ki haziran ayında beklentiye paralel yükselişler olabilir diye düşünüyorum.İzleneye devammm.ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Tutmuyorlar
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Yer İmleri