Ben de gitmedim
Gidecek de degilim
Hisse degisimi icin guzel firsat verdi...veriyor...lakin diger hisselerin cogu Halk ve EKGYO haric yine de promli dusmelerine ragmen...
5 ten istiyorsa yarin vereyim...
Ben de gitmedim
Gidecek de degilim
Hisse degisimi icin guzel firsat verdi...veriyor...lakin diger hisselerin cogu Halk ve EKGYO haric yine de promli dusmelerine ragmen...
5 ten istiyorsa yarin vereyim...
Bence alım yapmanızi tavsiye etmem beklemede kalin bist in ne olacağı belli değil bist 30 hisseleri aynı pd dd ne geldi
Burda beklememizin tek nedeni hisse nin ucuz olması ama şimdi hepsi ucuz
Şuan için zararim yok ama sadece 6 ay zaman kaybettim hisseden umutluyum ben hisseye girdiğimde emeklilik fonunun elinde 2.500 vardı 5 li fiyatlarda 250 bin sattı şimdi bu fiyatlarda 680 bin alim yaptı hala da alıyor beklemek en mantıklısi
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fiyatlardan almak benim için büyük fırsat. Ben uzuncuyum. elimdekileri çıkarmam için benim bayağı bir zamana ihtiyacım olacağından ve hissenin de ciddi yukarılara gitmesi gereğinden bu sevda bitmez. Hisse değiştirme fırsatı veriyor ki geçen endeksin 86 bin düşüşünde yapılabilseydi doğru hisselerde ciddi karlar yazılabilirdi. Ben Kutpo’da kaybettiğimi Kutpo’dan geri alacağım. Elimdekileri çıktığımda o kadar lotu bu hissede çok zor toplarım. O yüzden sonuna kadar mokoko 😂😂😂👍
Siz bilirsiniz Elinizdeki sermayeyi tek hisseye bağlamayin cesitlendirin suan Türk traktor Aselsan kardemir d halkbank Türk Hava Yolları kozal bence alim fırsatı
Fk bd oranları bizim hisseden yüksek ve düşük olanlarda var o oranlar şimdiki durumu gösterir ileride kar artışları ni fiyatlaması da gösterenler var bist ile birlikte ill tepki ve hızlı yükseliş sergiler
Tabi kutpo da kesin donus yaptı demek için 5 üzeri atması gerekir bunu yapması için bist te alıcı gelmesi gerekir suan tek alıcı emeklilik fonu onlar alımı keser se tekrar düsus baslar
Sayin kumbar umarim iyi fiyatlara satarsiniz hisseyi arada gelin birseyler yazın. Bizde kimse kalmadı gemide venedik ve ben hergün seneryo yazıyoruz
Sektör olarak gyo lari tavsiye etmem bist in yükseliş trendine bile pd dd %50 de işlem görüyorlar özellikle konut faizleri bu kadar yüksek olması sektörün bitik olduğunu gosterir
Üstad, kesinlikle katılıyorum. Tek bir hisseye gömülmek büyük hata. Şu an borsada çok ucuzlamış hisseler var. Kutpo’yu değiştirmek dahi çok doğru bir hareket olabilir, şayet zarar yok ise veya az çok az ise. Ben Kutpo’yu satmadığım sürece zararım yok diye düşünüyorum. Sattığım anda işte zarar cepte. Bu neden ile bizim emeklilik fonlarına döndüm😂.😂😂😂.
Yer İmleri