Onemli Gunler Banner
Sayfa 142/466 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

  1. Bencede herkes şikayet etsin...Tüm denetim kurumlarına şikayet etsin...
    Geçen sene Genel kurulda şikayetlere cevap dahi verilmiyordu ...
    Yatırım uzmanının hiç bir şeyden haberi yoktu..
    Tutanaklara bile geçmiyordu...
    Bu sene kem küm yapıyorlar..
    Hatta tevili ikrar ediyorlar...
    SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

  2. Spk ya yazdım 1000 karakter sınırı var. Sn. Payrıt ın dediğini koydum şikayete dedim temettü mü nakit ya da hisse olarak istiyorum. 27nci maddeyi herkes okusun b bölümünde 1.temettüyü ayırırım sadece yüzdesine genel kurulda kararım veririm diyor e de de onu dağıtmadan karla başka birşey yapamam seneye filan aktaramam diyor. Baya açık aslında şikayetlik bir durum var ortada.
    Ytd.

  3. 28 şubat 2019 ile 22 mayıs 2019 tarihleri arasında işlem yapanlar ve şirketin peşpeşe gönderdiği olumsuz haberlerle bir operasyon düzenlenmiş, bu kısa sürede yapılan işlemler kimler tarafından gerçekleştirilmiş ise sorumluları onlardır. Bence anlayamadığımız programlı bir şekilde operasyona maruz kalmışızdır. Tabiki herkesin zararı olmuştur.

    Bütün destekleri takır takır kırmış stoplosları tekrar tekrar çalıştırmıştır.
    Bu operasyona hiç bir yatırımcı dayanamaz.
    şimdi diyorlar ki bu kağıda güven olmaz.
    Trade kağıdı olmuştur.
    Peki ortalama 2,20 maliyetli ky. Nereden alıp satacak ki trade midir nedir onu yapsın.
    Yani ort. 2,20 den al. 1.30 lardan al-sat. Oh gel keyfim gel.
    şimdi kim satacak 1.30 lardn ve 2,20 olan ortalama maliyeti zararını çıkaracak.

    Hepimize geçmiş olsun. Tabiki şikayet edelim. Hakkımızı savunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    Ytd.

  4. 2.70-1.30 operasyonu

    Oturulup patron-spek tarafından özenle hazırlanan bir operasyon gibi duruyor. çok başarılı oldular. %80 mondide ise 10-15 milyon spekte olsun, 3-5 milyonda KY. olacaktır. Kabaca hesap bu.

    Demek ki 3-4 tane spek ile 1-2 milyon lot ile bu kağıdı bu hale getirdiler.

    Peki 2.20 ortalama maliyet ile elimizde kaldı kağıtlar.
    Nasıl olacak şimdi 1.40 kağıt, nasıl zarardan kurtulacağız. Cebimizden paralarımızı çaldılar. Alın ter ile kazanılan paralar.

    Hadi gel çık bu hesabın içinden bakalım.


    Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.

  5. Hadi patron uşakları getir 2 lere de topla elimizdekileri,kendi adima dusuncem bu,bu hisseyi indirmek kaldirmak bu kadar kolay nede olsa,2,7 nerde 1,4 nerde,toplamda acaba kaç lot sattilar buraya indirirken,toplarken nereye getirecekler

  6.  Alıntı Originally Posted by tornacı Yazıyı Oku
    Hadi patron uşakları getir 2 lere de topla elimizdekileri,kendi adima dusuncem bu,bu hisseyi indirmek kaldirmak bu kadar kolay nede olsa,2,7 nerde 1,4 nerde,toplamda acaba kaç lot sattilar buraya indirirken,toplarken nereye getirecekler
    cok fazla satıs yapmadılar , kendı satıslarına vurarak oldu , alırkende cok fazla almadan kendı alıslarını alarak yukarı cekıyorlar , saymayla ilgili iyi sayarsan yapılabılilinir , burda olay bence zaten patronun mallarının hareketsızlıgınden kaynaklanıyor ,, ky nın ilgisini cekmeyi başardılar 2 tl nın ustu rakamlardan biraz dedıkodu bıraz formla baya ılgı gelınce o da vurdu şimdi mal gelırse alır gelmesse kenarda durur izler modunda takılıyor ,,sıkısanın malını alıcak hesap bu ...

  7. #1135
    Bakanlıktan gelen aysun arasoğlu ne işe yarıyor anlamadım Şirketin yıllardan beri ne yaptığı belli giderleri nasıl yüksek yaptıkları belli kaç senedir ne kadar vergi vermediği belli....göz göre göre bunlara göz yumuyorlar....!!!???

    Ya arkadaş tamam her şeyi götürüyorsun anladık vergi de vermiyorsun onu da anladık...
    Temettü de vermiyorsun onu da anladık....
    Fakat bu şirketin değeri bu kadar neden değersiz tutuluyor neden...?????
    Daha neyi bekliyorsunuz ne yapacaksanız yapın da insanlar bilsin...???
    bütün sorulara olumsuz cevap veriyorsunuz Yok o konuları burada söyleyemeyiz kapa haber düşülmesi gerekiyor gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz... hep kararı kendi kafanızdan kendi işinize gelenleri çoğunluk sizde olduğu için kabul ediyorsunuz..
    Gerçekten çok yazık Düştüğümüz durum apaçık ortada....

    Ahmet Bey ve Murat Bey’in yaşlarını bilmiyorum kim olduklarını bilmiyorum ama ellerinden öpmek istiyorum,tebrik ediyorum Sağ olun varolun iyiki varsınız... ne kadar teşekkür etsek azdır...🙏🙏🙏👏👏👏👍

  8. bunlar satarken acımasız alırken son derece yavastır ,,, bence bu operasyon patron operasyonu değil ,,patronun bu işi yapması cok zor ,,, blok malın gelmeyecegını bıldıgı ıcın rahat rahat at koşturuyor ,, burdakı arkadasları kurtaracak olan sey patronun mal almasıdır mal aldı mı ususurler :-)))

Sayfa 142/466 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •