Panik satışları gelse bile 0.90 altı çok zor. Katılmıyorum söylediklerinize.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam siz ozgyo için 6 ları görmezse ben de borsayı bilmiyorum yorumları yapmıyor muydunuz? Hisse 0.6 şimdi... adeseye de 0.6 diyorsanız 6 lara mı gider acaba?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün.... İnşallah 6 tl görür gönül istiyor ancak görünen şu sermaye tavanı arttı borçlar yapılandırıldı 200 milyon üzeri gayri menkuller satıldı şirketin öz sermayesi olarak grup şirketlere verilen borçlar var... 88 milyona yakın bedelli kaçınılmaz bedelli olacak toplam hisse 252 milyon olacak işin içinde ıttıfak varsa bedelliden gelen bu parayıda yer ortada kalırız... kısada bir tepki olabilir genel kurul yakın olduğu için ani bir düşüş olmaya bilir ancak işin içinde bedelli olmayacaksa yada spk onay vermezse 0,60 kaçınılmaz... ytd
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Alnus cuma günü aldığı 1 milyon lotun yarısını zararına bugün boşalttı. Tacirlerde bugün 700 k lot zararına satış yapti halen yapmakta. Ikisininde son 1 ayda aldığı maldan 500 er bin lotlari kaldı. Soru şu yüksek fiyatlardan yüksek miktarda alım yapan ak yatırım ziraat vs. Bu malları ne yapacak
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah basarlar, vatandaş kelepir toplar, patatesi suğanhı parasına adese hissesi alır ;)
BRÜT TAKAS; eyvah, basın, satın aşağı, kaçın...bekleniyordu neden olmadı? Bence piyasa hissenin leş fiyata indiğini görüyor.
Ayrıca, herkesin malı kıymetli; en çok da %26 hisseye halen sahip ittirfak efendilerin malları gıymetli olsa gerek değil mi?
YTD
Yer İmleri