Sayfa 90/802 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 713 - 720 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

imar kabul edilse de edilmesede tabiki edilmesi iyi. arsa hakkında bir beklentiye girmeyelim ve
    kimseye de bu konuda beklenti yaratıp hayal kurdurmayın. bunu kaç kez yazdım. bu krizde ancak arazi.
    ve daha önce yazdığım gibi denizli zenginleri buradan cok arazi almış.
    son duyumum ise denizli de bir çok fabrika acıpayam bölgesine taşınma hazırlıkları yaptığı.
    bizim şirketin şu anda bu arazi ile ilgii hiç bir planı olduğunu sanmıyorum. şayet olursa gelir özür dilerim.
    elindeki maldan para kazanmak isteyen bu kadar yaygara yapmaz. bunu yapan ancak birilerine hizmet eder.
    2.19 dan bu yana buaradayım maliyetim 2.40 sayılır.neden aldığımı da biliyorum neden tuttuğumu da.
    gerçek bilgiler yazın.

yatırım tazsiyesi değildir.

2. 170 dönüm tarla sanayi imarlı arsa olmuş sizde amma hafife alıyorsunuz bu işi hayret...

3. şirket arazisini sanayi imarına dönüştürmek için yıllarca uğraşacak ama hiç bir plan yapmayacak öylemi...

Alıntı Originally Posted by hayta58 Yazıyı Oku
    şirket arazisini sanayi imarına dönüştürmek için yıllarca uğraşacak ama hiç bir plan yapmayacak öylemi...
    görücez varmı yokmu.
    burada gerçekleri konuşalım. bu şirket hisseleri elimde olduğu için asla tedirgin değilim. endeks nereye düşerse düşşün
    sürekli büyüyor. dövizle satış yapıyor bekleyen kaç kat fazlasına satması hayal değil..(rakam yazmak yasal değil)
    demek istediğim AYSEL i alacaksanız bu amaçla. arazi çok değerli ama bu krizde değil. anlamak istemiyorsanız bilmem.

1.50-60 arasında gap var güzel bir yükseliş başlattı. endeksle gider. endeks düşerken hiç birkağıt dayanamaz.

yatırım tavsiyesi degildir

bu hisse benim amiral gemim. isterim ki ciddi yorumlar yapılsın. cıvık bir topic olmasın
    gerçek bilgileri paylaşalım. kötü niyetlileri aramızda barındırmayalım.
    yatırım tavsiyesi değildir

6. Şuan arazi para etmiyor malesef belki ilerde para eder alıcı yok bu kriz de.

G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by malbaa Yazıyı Oku
    Şuan arazi para etmiyor malesef belki ilerde para eder alıcı yok bu kriz de.

G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    en güzeli özel organize sanayi bölgesi. ve kiraya vermek. zamanı gelecek. bu araziler çok değerli. daha da değerlenecek.
    yeterki her şey çok güzel olsun.

sonunda biz kazanacağız. yatırım tavsiyesi değildir

8. Her şey daha da güzel olsun isteriz tabii.

Sayfa 90/802 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •