Sayfa 46/356 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 2845 madde; 361 - 368 arası.

Konu: TRGYO - Torunlar GYO A.Ş.

1. kurlar buralarda kalirsa bu kur farklari elimine olacak belki de o yuzden hissenin kimildayisi

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2. tl kampanyasindan dolayi sirket aktifinde doviz bulundurmuyor sanirim..eger kasadaki parayi dolarda tutsaydi 30 kusur kar yazacakti...

3.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    tl kampanyasindan dolayi sirket aktifinde doviz bulundurmuyor sanirim..eger kasadaki parayi dolarda tutsaydi 30 kusur kar yazacakti...

dolar şirketin aktifinde mevcut.Dolar borcu bulundurduğu dolardan katmı kat fazla.Dolar çıktığında mecburen zarar yazdı.

4.  Alıntı Originally Posted by u.v.yatırımcı Yazıyı Oku
    dolar şirketin aktifinde mevcut.Dolar borcu bulundurduğu dolardan katmı kat fazla.Dolar çıktığında mecburen zarar yazdı.
    raporda ben mi atladim nakit ve benzerlerinde ayrim yapilmamis..bir de hukumetin politikasina ters is yaparlar mi? biliosunuz avm kiralari da tl ye cevrilmisti

5.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    raporda ben mi atladim nakit ve benzerlerinde ayrim yapilmamis..bir de hukumetin politikasina ters is yaparlar mi? biliosunuz avm kiralari da tl ye cevrilmisti

torunlar gyo nun kendi sayfasına bakarsanız yatırımcı sunumlarında ayrıntılı olarak belirtiliyor.

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    144 milyon finans gideri nedir 3 ayda ya

2.5 milyara yakın yükümlülüğü var,,,bunun gideri.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    tam da 5.30 dan döndürdüler,,,şimdilik kanal hareketi yapıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    2.5 milyara yakın yükümlülüğü var,,,bunun gideri.
    107 milyonu kur farkiymis ustad..kurlar 3,61 in altinda kaldikca 2 ceyrek elimine edilecek. 600 milyon nakitte nedense hic kur geliri yok..tl tutuldugunu dusunuyorum ancak bir arkadas aksini soyledi..

Sayfa 46/356 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •