Artan

200,20 10 15:52
44,90 10 15:52
16.500,00 10 15:31
16,19 9.99 15:52
18,40 9.98 15:53
Artan Hisseler

Azalan

2,79 -10 15:53
234,90 -10 15:52
16,12 -9.99 15:53
47,48 -9.99 15:51
34,08 -9.98 15:52
Azalan Hisseler

İşlem

6.799.910.719,25 15:53
5.388.594.538,73 15:53
4.998.006.109,25 15:52
4.216.780.022,35 15:52
3.773.030.209,50 15:52
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3757 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by rallici89 Yazıyı Oku
    Hani yüzde 17 hisseler vardı rahattın onlarda rahattı Murat DOĞAN şimdi dahada uğramaz buraya şirketin adamı biz holding de aynı seneryoyu yaşadık burda pompaladınız millete ümidi bunca kişinin vebali ile yaşayın inş. Ömür boyu.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben Murat Doğan Genyh hissedarı kimseye hisse aldırmadım tam tersine inandığım davamın peşinden gittim şirketin halen hissedarıyım mkk çıktımı gerek duyarsam mahkeme kararından sonra burda yayınlamaya hazırım . Şirketin adamı diyorlar ya bana o diyen şahsiyet gitsin mahkeme tutanaklarına baksın şirket Hakkı'nda ne demişim gitsin SPK raporuna baksın ne talep etmişim . Yine söylüyorum iflas erteleme sürecinde mahkeme kararını beklemeden kottan atmaları biz yatırımcılara saygısızlık yapılmıştır . Yarın mahkemede hakim derse şirketin iflas ertelemesini kabul ettim . Şirketin iğleştirebilir projesini benimsedim faaliyete devam eder derse bu SPK aldığı bu kararla kime Nasıl bir açıklama yapacak . Ben kurulun yerinde olsam 10.05.2017 tarihli mahkeme sürecini ve TTK kapsamında hazırlanacak ara bilanço ve bilir kişi raporlarını görmek lazımdı . Bu karar adalete saygısızlıktır . Ben halen umudumu yitirmedim dimdik ayakta duracağım SPK yazdığım yazının cevabı gelince bende yargıya gideceğim . YTD Allah ım sen halinizi görüyorsun zalimin zulmünden sadece sana sığınır senden yardım diler bu zülmü bizlere çektirenlere dünya ahireti yada ahiret hayatında hesap sorulmasını senden niyaz ederim .

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Ben Murat Doğan Genyh hissedarı kimseye hisse aldırmadım tam tersine inandığım davamın peşinden gittim şirketin halen hissedarıyım mkk çıktımı gerek duyarsam mahkeme kararından sonra burda yayınlamaya hazırım . Şirketin adamı diyorlar ya bana o diyen şahsiyet gitsin mahkeme tutanaklarına baksın şirket Hakkı'nda ne demişim gitsin SPK raporuna baksın ne talep etmişim . Yine söylüyorum iflas erteleme sürecinde mahkeme kararını beklemeden kottan atmaları biz yatırımcılara saygısızlık yapılmıştır . Yarın mahkemede hakim derse şirketin iflas ertelemesini kabul ettim . Şirketin iğleştirebilir projesini benimsedim faaliyete devam eder derse bu SPK aldığı bu kararla kime Nasıl bir açıklama yapacak . Ben kurulun yerinde olsam 10.05.2017 tarihli mahkeme sürecini ve TTK kapsamında hazırlanacak ara bilanço ve bilir kişi raporlarını görmek lazımdı . Bu karar adalete saygısızlıktır . Ben halen umudumu yitirmedim dimdik ayakta duracağım SPK yazdığım yazının cevabı gelince bende yargıya gideceğim . YTD Allah ım sen halinizi görüyorsun zalimin zulmünden sadece sana sığınır senden yardım diler bu zülmü bizlere çektirenlere dünya ahireti yada ahiret hayatında hesap sorulmasını senden niyaz ederim .
    ben de sn. murat doğan .sn. meteak , sn .iberata ,sn.deepimpect, sn. mesud gibi ve ismini sayamadığım buradaki eski ve yeni üyeler , buraya üye olmayan tüm yatırımcılar gibi bist 'in bize haksızlık yaptığını düşünüyorum. var iken Ne şirketler (-) özsermaye ile hala bistte işlem görüyorlar, bizim daha 4 ay olmuş ya da 1 yıl olmuş ,önümüzde bir mahkeme , bir bilanço ve rapor beklenirken ve en önemlisi fabrika çalışırken kottan çıkarılıyoruz. İnanın çok üzüldüm.

yatırım tavsiyesi değildir..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •