Sayfa 779/992 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ustadlar
    Yarin aksam antalyaya tatile gidiyorum
    Imkaniniz varsa siz de durmayin en son ruyamda TAPU dairesinde dolar bozduruyordum...gidisat iyi degil.

Tuvalet kagidi konusuna deginmeden edemeyecegim. Bizim zamanimizda oyle birsey yoktu. Duvarda asili bir suru bez olurdu. Ona silerdik. Tabi herkes kullandigi icin aralarindan en temizini bulup kullanilmamis kismina silerdik...

Ey gidi gunler eyyyy...

🤔🤔🤔🤔🤔
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    ..............
    Hocam sizi gorunce 6.08 aklima geliyor kendimden cok sizin icin uzuluyorum. Umarim iyisinizdir

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadlar
    Yarin aksam antalyaya tatile gidiyorum
    Imkaniniz varsa siz de durmayin en son ruyamda TAPU dairesinde dolar bozduruyordum...gidisat iyi degil.

Tuvalet kagidi konusuna deginmeden edemeyecegim. Bizim zamanimizda oyle birsey yoktu. Duvarda asili bir suru bez olurdu. Ona silerdik. Tabi herkes kullandigi icin aralarindan en temizini bulup kullanilmamis kismina silerdik...

Ey gidi gunler eyyyy...

����������
    FIL işi olmamıştır umarım.Olduysa söyleyin, pazartesi yarım günken biz kaçıp kurtulalım bari.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam sizi gorunce 6.08 aklima geliyor kendimden cok sizin icin uzuluyorum. Umarim iyisinizdir
    6.08 den alınan mala üzülmekte nedir ? Ben 6.70 / 7.10 lardan taşıyorum. Üstelik arsaya gömdüm. Faizde alamıyorum. Döviz gibi malın olsun. Trade etmeye çalışanı öpüyorlar. Her öpücükte bir çocuk olsa yandık. Boşanmaya kalksak nafakayı ödeyemeyiz. Sn.dudunun dediği gibi bütün estrümanlar aslında aynı yere geliyorlar belli bir zaman sonra. Mesele, hepsinin yükselişini ayrı ayrı yakalayarak nemalanmak. Çok zor iş. Herkese bol kazanç.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    FIL işi olmamıştır umarım.Olduysa söyleyin, pazartesi yarım günken biz kaçıp kurtulalım bari.
    Ustad
    Henuz olmadi. Neden olmadigini da anlamadim. En kotu fiba arayip duruyor zaten hesap acalim diye. Eee ayagada geliyorlar. Bayram sonrasi cagirip oradan bir hesap acayim diyorum. Yalniz hemen halletmeliyim ing hosgeldin bu ay ortasinda bitecek...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    6.08 den alınan mala üzülmekte nedir ? Ben 6.70 / 7.10 lardan taşıyorum. Üstelik arsaya gömdüm. Faizde alamıyorum. Döviz gibi malın olsun. Trade etmeye çalışanı öpüyorlar. Her öpücükte bir çocuk olsa yandık. Boşanmaya kalksak nafakayı ödeyemeyiz. Sn.dudunun dediği gibi bütün estrümanlar aslında aynı yere geliyorlar belli bir zaman sonra. Mesele, hepsinin yükselişini ayrı ayrı yakalayarak nemalanmak. Çok zor iş. Herkese bol kazanç.
    Hocam yazdiklariniz uzun vade yatirimci icindir. Al satci icin 6.08 tabiki uzulecek bir degerdir. Hele ki faizler bu seviyedeyken ve meblag 250k uzeriyse...

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad
    Henuz olmadi. Neden olmadigini da anlamadim. En kotu fiba arayip duruyor zaten hesap acalim diye. Eee ayagada geliyorlar. Bayram sonrasi cagirip oradan bir hesap acayim diyorum. Yalniz hemen halletmeliyim ing hosgeldin bu ay ortasinda bitecek...
    nkolay'a da bakın, oranı fena değil.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    nkolay'a da bakın, oranı fena değil.
    Ee hani fil iyiydi ustad. Valla en iyisi hangisiyse soyleyin. Bu konuda mihmandarim sizle admustafa hocamdir.

Sayfa 779/992 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •