yaw adamı sinr etmeyin, zaten adamın biri geldi duran arabama çarptı.
Hibrit araçmış. dingil. Avrupa 10 yıl içinde karbon yakıtlı araba motoru üretmeyi bırakıyor. Tamamen elektriğe geçiyor.
enjectör sıvı yakıtlı araçlar için...
Bide yanlış bilgi demiş. Tabi sana göre hibrit araba geleceğin teknolojisidir... Bana cevap yazmadan önce 50 kere düşünün, sorada yazmayın yaw.
neyse yine hafif yazdım, fazla sinirlenmedim sayılır.
Zaten yazma hevesim çok az kaldı, ne zamandır derin bilgi yazmıyorum, o kadar çok yazacak şey varki.!!! kalkıp enjektör bilgisi veriyorum.
Önümüzdeki yılların teknolojisi tamamen pile dayalı motorların teknolojisi.
Dayanıklı pil üretimi varmı.? yok. Az yakan çok verimli elektrik motorları varmı yok.? peki buna yönelen varmı.??? YOK. Yine avrupadan asyadan ithal edeceğiz. neyse keseyim, yazdıkça sinirleniyorum...
Güzel yatırımı japolar yaptı. Yüksek kalite çelik fabrikası kurdular. Bizde ya yok, ya yeterli değil. Yüksek kalite çelik bildiğim kadarı ile ithal ediliyor. Bu tür teknoloji gerekir.
Tabi en önemlisi, güneş, rüzgar ve elektrik motorarı ve pil olayı...
Almanya Çin 25 yıldan daha eski başladılar bu işe, o esnada bizim mesut yılmaz denen rize li başbakan, güneş ve rüzgar enerjisini boş verip, rusya dan 2 kat pahalı gaz alma anlaşması yapmakla meşguldu. O anlaşmadan sonra ailesi holding sahibi oldu. Azeriler Türkmenler yarı fiyatına veririz diyorlardı. Adam vatana ihanetle yargılanması gerekirken, yüce divan denen tiyatroya çıkarılıp aklandı ve serbest bırakıldı.
her neyse...
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri