Sayfa 285/1038 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 8298 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Tavuk Çiftçiliği Maliyeti ve Gerekenler

1. Beyin en ilginc organdir
    Ne yaparsan yap
    Sen haklisin cikarimini cikarir
    Tabi o beyin bencilligiyle yanip tutusurken
    Baska bi beyin o is oyle degil beyim Der

2. ciğerciyi görünce bende yaptığı ilk kapraşık çağrışım lord of the skies amado carillo fuentes'in nadir çekilmiş fotolarından biri olduğu idi ki şimdi aklıma nihat genç olabilir mi geldi... evet meksika nere angara nere ... vay be tek uluslu devlete mi gidiyoruz da düşünce olarak çağrışımlar küresel olurken zihinde merkezileşiyor...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

supliminalda son nokta

4. selamün aleyküm gençlik
    topiği bıraktım ben siz devam edin ya
    herşeyden enlam çıkara çıkara sonra şizo manik panik canik felan olmıyakta .

5. Yılların tecrübesi ile süzülmüş Bektaşi muzipliğinde,günümüz stand up çularına bile taş çıkaracak topiği terk eylemekte karalı iseniz aboneliğimi iptal dilekçemi göndereyim.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    izlandada mağlup olduk. üzüntü, sitres, kaos heryerde. bu topik tavuk topiği. bilimsel olarak ben tavuğu çift tırnaklı bilirdim. değilmiş. iki ayaklı imiş. koskoca deve çift tırnaklıymış. bir de bu çift tırnaklılar geviş getiriyormuş. alayı da. sütveren bir inek geviş getirmese de gülverendeki bir suriyeliden yeğdir. gülverende yeniyiz diye kredi vermeyenler naralar atarken biz kredili mevduat hesabı açsak ne olur ki. içi seni dışı beni işte. rokfor neydi bir de? o vardı. limonlu suyla güne başla, rokforlu salatayla öğleyi tamamla ikindi 8 rekat . keraat girer akşama yaklaştırma, yatsının son 3 rekatı zorunlu mu? farz mı yani? ahh ahh keşke skrotumu testiculum nervumque sine denk bir nefer olsaydım. kafaya takmadan yaşanmıyor. Minus IQ hapı mı alsam yoksa güngörende nara mı atsam bilemedim. neyse sanırım anlamlı konuştum. biraz saçmalamakta fayda var. hs37 ile olacak iş değil health and safety. daha sert policy ler lazım. nota verirdim ama yetkim yok.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

7. Abi simdi insanlara kanunlar cercevesinde yaklasacan
    Olmadik ortamlarda olmadik cikislari olan o sporcu
    O bulasik fircasiyla o cep telefonunu alip kirmaliydi
    Allah Kuran ekmek carpsinki ayni durumda ben bunu yapmazsam sabaha cikmiyim
    Orda sade kendi kariyerini degil ulus kimliginide temsil ediyon
    Bunlari yapar ama vurmazdim
    Vurursan kanunen yargilanirsin cunki
    Daha izlandada tavuk ciffligi kurucez yav
    Tavuk cifflikleri dalga malga salga yayilicek
    İnsanlik tavuk gorsun
    O gerizekada belcikali imis ulen yirmialti yasinda ben dunyanin yarisi olmasada sekizde ucunu parmakladiydim coktaaan tabi aramizda kalsin
    En son ortaokulda onuc yasinda o sakalari yapiyoduk biz

Sayfa 285/1038 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •