Sayfa 919/992 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vade sonu yaklaşıyor benim yine, şu anda PPF ve mevduat faizlerinden çok Nkolay bonosu cazip geliyor oran+günlük olması, uzun vade ve faizi sabit olması avantaj sağlıyor. Faizlerin düşüş eğilimine girdiği aşikar geçen sene kasımda stopajsız %27 den ilk bir yıl yapmıştım sonra altı aya çevirdim ama şimdi sadece keşke de kaldı bu. Döviz de ayrı bir cazibe ama FED faktörü beni tedirgin ediyor faiz indirimine girmesi doları daha da aşağıya çekebilir. NKolay da bir müddet devam edebilirim yada en kötü Tbank 6 aylık veya Fiba 6 aylık verecekleri oranlara göre düşünebilirim. Nkolay da internet EFT limiti ne kadar veya şubeden EFT imkanı varmı henüz araştırmadım bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Bunun dışında farkı düşüncesi olan arkadaşlar da fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.

2. Fıl mk 24.33% günlük

24.92% 47 günlük

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Garanti internet şubesi şuan güvenli bağlantıya sahip degil

4.  Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    iş yatırım ile çalışan varmı aramızda.
    sormak istediğim ŞANT MANUKYANIN maillerini günlük olarak alabiliyormusunuz?

bu arada faiz düşüşünü artık fiyatlamaya başladılar .
    aktif bankı sevmesemde % 25.15 faiz oranı ile günlükte kalma avantajını düşünmeye başladım.
    İş Yatırım'dayım. Bana mailleri gelmiyor.

5. icbc bank günlük vadeli mevduat çıkarmış oran öğrenemedim banka sitesinde de yazılı değil.

6. Vakıfbank 32 gün % 23.65. miktar 600 k

7.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Vade sonu yaklaşıyor benim yine, şu anda PPF ve mevduat faizlerinden çok Nkolay bonosu cazip geliyor oran+günlük olması, uzun vade ve faizi sabit olması avantaj sağlıyor. Faizlerin düşüş eğilimine girdiği aşikar geçen sene kasımda stopajsız %27 den ilk bir yıl yapmıştım sonra altı aya çevirdim ama şimdi sadece keşke de kaldı bu. Döviz de ayrı bir cazibe ama FED faktörü beni tedirgin ediyor faiz indirimine girmesi doları daha da aşağıya çekebilir. NKolay da bir müddet devam edebilirim yada en kötü Tbank 6 aylık veya Fiba 6 aylık verecekleri oranlara göre düşünebilirim. Nkolay da internet EFT limiti ne kadar veya şubeden EFT imkanı varmı henüz araştırmadım bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Bunun dışında farkı düşüncesi olan arkadaşlar da fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
    internetten 200 bin mobilden 100 bin. ama müşteri temsilcisine bir dilekçe yazıp mail atıyorsun hemen eft oluyor.

8. http://www.kisiselgelisim.com/krill-...ici-gercekler/
    http://www.kisiselgelisim.com/harika...oil-bulmacasi/
    http://www.megabeyin.com/balik-yagi-...in-kandirmaca/

Her yaştan insan için gerekli olan omega 3-dha-epa ile ilgili çok faydalı bilgilendirme.Özellikle çocuklarımız açısından düşünürsek daha da önemli.
    Müsait zamanınızda mutlaka okuyun.

Not:Meşhur Solgar firmasının omega 3 700 mg olanı trigliserid formunda ,950 mg olanı etil ester formunda üretiliyormuş bizzat firmanın bilgilendirme hattındaki eczacıları söyledi.Kısacası 950 mg olanı çöp, 700 mg olanında dozları düşük kalıyor.
    Omega 3 alırken trigliserid formunda üretileni veya yüksek dozlu krill yağını tercih etmek gerekiyor. Dha konusunda Fiyat/performans karşılaştırması yapmadan karar vermeyin.

Sayfa 919/992 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •