4140 lot ile 0.37 uzlaşıyor.
Akpaz 12.55 uzlaşması derinlik
akpaz.jpg
aslında ilk bakmanız gereken yer bilançoda çalışan sayısı. demekki 74 e düşmüş sanırım. geçen senenin son 3 ayındaki ciroyu bile yakalayamazlar bu şekilde ve böyle süreceğini düşünüyorlar ki bayağı çıkarmışlar.
bankalarla ilgili ise kural şudur eğer bir duran varlık teminat a alınıyırsa bankalar borcun oldukça üstünde bir duran varlık teminatı alır. yani 200 mln ise 250 gibi. bir oranı vardı ama hatırlamıyorum. genel kurul ise daha önceki belirttiğim sebeplerden dolayı önümüzdeki günlerde ilan edebilirler. ama aradığımızı bulamayabiliriz. hep beraber görecez demekki. umarım istediğimiz gibi olur
Bu net bir ölçüt değildir bu firmada ama pers.giderler in azalacaginin göstergesidir ....
Doruk ta paralelde ayni mantıkta is yapıyor doruktaki sigortalı sayısına da bakmakta fayda var.... Daha öncede yazmıştım bu firma sahipleri kendi cepleride dahil grubun tamamına tek bir çatı olarak bakıyorlar...
geçen sene personel daha çoktu ama brüt kâr,pazarlama ve genel yönetim giderine yetmiyodu.simdi daha az personel olsada,brüt kâr paz+gyg'yi karşılıyor.bence daha verimli bir tablo var.ciro hedefi tutmaz derseniz hak veririm,çok zor ama bir yöntemleri olduğu besbelli.bekleyip görelim bakalım.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar cirodaki beklenen yükselişi nasıl yapacaklar???
Ya iş anlaşması yapıldı haber vermiyorlar ya da eli kulağında o haberin...
Yer İmleri