Sayfa 44/1000 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    serbest fonların getirileri yerlerde
    serbest fon seçmek yerine gidin Burganda %24,10 ile bağlayın...emin olun daha karlı olacaktır
    serbest fonların getirilerini nereden görüyorsunuz serbest fon hedge fund dedğimiz .... isterse full short gider , fonun yapılandırma mantığına göre ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    borsa yatırrım fonlarında piyasa yapıcı olarak fon kurucuları kotasyon sağlıyor sağlamasına da , ha dediğin istediğin anda aktif kademede satıcı bulmak sıkıntı.... satışa yazarsın bekle babam bekle alıcı gelsin..... hala yeterli likidite yok .... arada fon kendi kendine tahtada işlemler yapıp duruyor ... amerikan borsalarında etf ler şelale gibi likit....
    Biraz daha çalışmaları gerekiyor bizim ETF'lerin. Bende takip ediyorum işlemleri bazen dediğiniz gibi tahta sıkıntılı

3.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    serbest fonların getirileri yerlerde
    serbest fon seçmek yerine gidin Burganda %24,10 ile bağlayın...emin olun daha karlı olacaktır
    Serbest fonlar nitelikli yatırımcılar için daha o kısma gelemedim ben

4.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    borsa endeksine yatırım için borsadan etf alacağıma bir gün valörlü tefastan endeks fonu alırım daha iyi... sığ piyasada işlem sevmem
    Evet daha mantıklı tabi volatilitenin düşük zamanını bulmak lazım birde

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    serbest fonların getirilerini nereden görüyorsunuz serbest fon hedge fund dedğimiz .... isterse full short gider , fonun yapılandırma mantığına göre ...
    hepsini biliyorum..evet yakın zamanda ilgilenmedim yakın geçmişte osmanlı ozel- finansportföy özel vb serbest fonları resmen hayal kırıklığı idi..

Babalar gününüz kutlu olsun Sayın Mevduat cafe babaları

7.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Babalar gününüz kutlu olsun Sayın Mevduat cafe babaları
    Sizinde Sn.drselcuk

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

8. Değerli arkadaşlar bir sorum olacak.

Ziraat yatırım gün sonunda yatırım hesabımda boşta kalan parami aşağıdaki şekilde bağlıyor.

TRT 240724T15/Repo
    Oranı:0,254000 / V.Oranı:0,150000

Aldığı fiyat:71,34 (Bu fiyat her seferinde değişebiliyor)

Şimdi sorular:
    1- Bu kod (repo) diye yazıyor.Fon falan olmadığına göre günlük repomu oluyor.

2- Oranı kısmında getiri oranını mi belirtiyor, % olarak %25.4 e tekabül ediyor.Büyük ihtimalle brüt orandir.

3- V.Oranı: Buda stopaj vergidir.Anladığım kadarıyla %15

4- Son soru: Fiyat 71,34 neyi temsil ediyor, neye göre ayarlaniyor.

Sorularıma açıklık getirirseniz memnun olurum.

Ha unuttum, gelir gunlukmu yansıyor yoksa satış olursa toplumu yansıyor.

Mesela hesabımdan bazen az miktarda para çekmek istediğim zaman, satilabilir xxx paranız var diyor.
    Peki o miktarı çektiğimde hepsini satıp repo bozuluyormu, yoksa çektiğim miktar kadar mı düşüyor.

Birde repodan tam yararlanmak için günlük para çekiş saatleri hangi saatler arası olmalı ki getirisinden muaf olmayayım.

Teşekkür ederim ..

Sayfa 44/1000 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •