Sayfa 462/1024 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben bu ay gidemedim sinemaya, web istesinden kodları tema vakfına bağışladım, ağaç dikilecek. Bugün emailime ağaç dikim sertifikası geldi.
    Gunumuzde heryerin betonlastigini dusunursek hayra vesile olmus odeya yi ve sizi tebrik ediyorum tam olarak anlam cikmasada ne denilmis dunya da dikili bir agacin olsun ...islem yapipta bilete hak kazanilmissa gidilmicekse bosa gitcegine ..1 agac 1 agactir cevre ve gelecek nesiller icin.

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Gunumuzde heryerin betonlastigini dusunursek hayra vesile olmus odeya yi ve sizi tebrik ediyorum tam olarak anlam cikmasada ne denilmis dunya da dikili bir agacin olsun ...islem yapipta bilete hak kazanilmissa gidilmicekse bosa gitcegine ..1 agac 1 agactir cevre ve gelecek nesiller icin.
    odeayı takdir ettim enpara da yapmıştı bir ara ama şimdi hiçbir hareket yok.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Konuyla ilgisi yok ama siz olsaydınız hangi şehirde yaşarsınız? neden?(Mevduat cii olarak)(hava kirliliği,yaşam kalitesi)

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Konuyla ilgisi yok ama siz olsaydınız hangi şehirde yaşarsınız? neden?(Mevduat cii olarak)(hava kirliliği,yaşam kalitesi)
    İstanbul'da yaşanmaz: pahalı, kirli ve kalabalık.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

O yüzden kendime yeni bir yer arıyorum.guneyde çok sıcak.yagmurlu.sakin bir kasaba olsa iyi olur .denizi temiz olan.trafigi olmayan.kaş olurmu acaba.

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    O yüzden kendime yeni bir yer arıyorum.guneyde çok sıcak.yagmurlu.sakin bir kasaba olsa iyi olur .denizi temiz olan.trafigi olmayan.kaş olurmu acaba.
    Burda bir tezat olusmus guney ve akdeniz kisin bos olur ama yazin bildigin istanbul hicbir farki yok kalabalik ...denizde yer bulumazsin..dedigin ozelliklerde olsun hemde iliman olsun diyorsan karadeniz den baskasi yalan.sec begen kirklareli demircikoy den gir artvinden cik

Onun için sakın bir yer olmalı.karadeniz soğuk bölge.kaş(Antalya) gibi küçük olmalı.
    Montenegro demişti bir. Arkadaş[emoji2]

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Onun için sakın bir yer olmalı.karadeniz soğuk bölge.kaş(Antalya) gibi küçük olmalı.
    Montenegro demişti bir. Arkadaş[emoji2]
    Konuyu uzatmim da netten arastir gercekteb kararliysan ..ama soyle bisey soylim canakkale kucukkuyu da 2+1 dairem vardi 3 yil once sattim sirf kalabaliklasti diye bildigin yazin istiklal caddesi oluyor 20 yil once cok tenhaydi...simdi heryet yazlik apartman site doldu...denize girmeye koylerin sahillerine gidiyordum .... Yani anliyacagin akdenizde ege de ayni durumda %80 i ...ha denizden 5- 10 km icerde olsun dersen o ayri...tek bos karadeniz kiyisi kaldi.

Sayfa 462/1024 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •