Originally Posted by admustafa Tayland'ta çalıştığım şirketin laboratuarı yok olmaz hanım kanmaz buna Ustad ben napacam? Hanim benim mudurum ???😃😃😃
Originally Posted by Webster Ustad ben napacam? Hanim benim mudurum ??? Müdüre hanıma sizin için yurt dışından bir kongre daveti yollarız Hallolur o iş
Originally Posted by myfinans Labrotuvar listenizi alalım ona göre pazarlık ederiz sponsorlarla. Rusya, Isveç, Romanya, Norveç, Finlandiya, Ispanya, Sırbistan devam edeyim mi ?
Originally Posted by myfinans Müdüre hanıma sizin için yurt dışından bir kongre daveti yollarız Hallolur o iş Ustad zor be Sonradan kivirdi demeyin Ben gelemem Gecen arkadaslar yuzmeye gidelim dedi Sordum Gir banyoda yikan gidemezsin dedi Siz takilin Resim paylasirsiniz...
Originally Posted by admustafa Rusya, Isveç, Romanya, Norveç, Finlandiya, Ispanya, Sırbistan devam edeyim mi ? Şöyle uzak doğuda sıcak memleketler yokmu, napacağız Finlandiyada, Norveçte
Originally Posted by aydinc Havanın kokusu önemli Ppf ve faizle zor o rakamı elde etmek,o kokudan biz de yararlanalım, aslında en iyisi gğnlükte kalıp düzenli bordadan bist30 almak ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by admustafa Rusya, Isveç, Romanya, Norveç, Finlandiya, Ispanya, Sırbistan devam edeyim mi ? Yalniz bunu burada organize ederseniz aranizda enaz 1 hirsiz olacaktir emin olun 😃😃😃😃 Istatistigim iyidir...bazilari inanmasa da matematik olimpiyatlarina girmisligim var. Ha derece alamadik onunda altini cizelim...
Koskoca banka muduresinin kocası 1210 Ford kamyon şoförü. Olacak iş mi şimdi.
Forum Rules
Yer İmleri