Sayfa 132/981 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Rol calmaaaaaa.[emoji23]..Rxpu Üstatdin rolü o..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sevgili human ,ben o deyişi açık kaynak kodlu serbest lisansa çevirdim. yani GPL/GNU lisanslı yaptım.

Herkes kullanabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hic sanmıyorum Irana çıkartma yapabileceklerini, füze ve hava saldırısı tamam, fakat daha ötesi yok.

Irak gibi bölünmüş bir Iran bulmazlar karşılarında, Kore ve Vietnam gibi perisan olurlar.
    İran diyerek yunanla fransızla ingilizle bir olup bize dalmasınlarda.

3. seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra, dün gece piyasaların açılmasıyla, [27 mart ve 5 haziran müdahaleleri sonrasında oluşan istisnai diplerinin birleştirilmesi suretiyle oluşturulan destek çizgisinin de ihlal edilerek] büyük bir "gap" la (5.73) lü değerler görüldü.
    ancak devam eden s400 gerginliğinin de etkisiyle, sabah başlayan yukarı yönlü düzeltme hareketi, cuma günkü 5.8165 kapanış değerini de aşarak,
    5.8325'i gördü. 23 mayıstan çekilen düşen çizgisinin aşılamaması halinde, aşağıda fibonacci düzeltme seviyeleri gereği 5.63 kadar uzanabilecek bir düşüşün gelebileceği göz ardı edilmemeli.
    https://twitter.com/…bel/status/1143165099085049856

4. Trump sallıyor gürlüyor ama boş yapıyor. Havlayan köpek ısırmaz derler ya o hesap.

5. İzin verseler düşecekti zaten 5,63 e de onu mevlüt beye anlatın. Adamlar ne zaman dip yapacak olsa C dalgası dibi bitiyor ulan tamam desek dip işini hiç ediyorlar.
    5,73 ü uzun halletti bugün 5,71 de mevlüt halletti bu dip işi bitmezse böyle sürünürüz artık.

Adam gibi breakout olsun diyoruz onuda kamular izin vermiyor belli resmen rezalet bir piyasa yaratma çabası ne düşmesine nede çıkmasına izin vermiyor bademler.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6. Keşke bloomberg buradaki forumdaşları çıkartıp konuşturacağı, bilgilerini paylatırabileceği bir program düzenlese.. Burada reputationi yüksek birçok forumdaş varki bence bloomberge çıkan uzmanlardan daha iyiler. Mesela ışık ökte'yi sadece kaş göz performansı için izliyorum, adam buradaki birçok forumdaştan daha kötü bence..
    Böyle bir programın hem forumdaki bilgili insanların kendisini geliştirmelereni motive edecek, hem bir miktar para kazanma imkanı oluşturacak ve toplumumuzu finansal okur yazarlığa teşvik edeceğini düşünmekteyim. Her hafta 1 saat bloomberge çıkabilecek bir konuğu bu forum rahatlıkla çıkarabileceğini ve konuğumuzun iyi izlenme oluşturacağını düşünüyorum.
    Mesela benim gündemi en iyi takip ettiğim yer bu forum.
    Acaba hisse net yetkilileri böyle bir talepte bulunamz mı?

7.  Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Keşke bloomberg buradaki forumdaşları çıkartıp konuşturacağı, bilgilerini paylatırabileceği bir program düzenlese.. Burada reputationi yüksek birçok forumdaş varki bence bloomberge çıkan uzmanlardan daha iyiler. Mesela ışık ökte'yi sadece kaş göz performansı için izliyorum, adam buradaki birçok forumdaştan daha kötü bence..
    Böyle bir programın hem forumdaki bilgili insanların kendisini geliştirmelereni motive edecek, hem bir miktar para kazanma imkanı oluşturacak ve toplumumuzu finansal okur yazarlığa teşvik edeceğini düşünmekteyim. Her hafta 1 saat bloomberge çıkabilecek bir konuğu bu forum rahatlıkla çıkarabileceğini ve konuğumuzun iyi izlenme oluşturacağını düşünüyorum.
    Mesela benim gündemi en iyi takip ettiğim yer bu forum.
    Acaba hisse net yetkilileri böyle bir talepte bulunamz mı?
    Bloomberght'te gördüğünüz çoğu yorumcu aslında Bloomberght'ye reklam veren firmaların çalışanları.

Orada öyle bir bağ var. Herhangi bir reklam veren ile ilişkisi olmayan yorumcular da mutlaka vardır. Ancak sayıları çok değil.

Örneğin yayına bağlanan ve piyasa yorumu yapan tüm kurumlar bu işi belirli br reklam paketinin parçası olarak yapıyor olmalılar.

Örneğin 5 dakika genel reklam + Haftada 3 kez piyasa yorumu bağlantısı gibi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Evet. Sponsorluk anlaşmaları muhakkak var. Ama haftada sadece 1 saat ayrılabileceğini düşünüyorum.

Sayfa 132/981 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •