Sayfa 172/981 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Başlıkta emlak vergisi derdi için avukat arayanlar, emlak (bina) vergisinden muafiyet için ön şart olarak 120.000 lirayı aşmayan geliri şart koşanlar...

neyse..

Şunu bilmek ön şart bence..

herkes her şeyi bilemez..

Her konu bilgi ister. (bilgiye ve uzmanlığa saygı)

Her konunun, turşu yapmanın bile uzmanı var.

Ama maliyenin, verginin, ekonominin uzmanlık konusu olduğunu kabul etmiyoruz.
    Çıkıyorsa ödeyeceksin çıkmazsa zaten ödemezsin )

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Başlıkta emlak vergisi derdi için avukat arayanlar, emlak (bina) vergisinden muafiyet için ön şart olarak 120.000 lirayı aşmayan geliri şart koşanlar...

neyse..

Şunu bilmek ön şart bence..

herkes her şeyi bilemez..

Her konu bilgi ister. (bilgiye ve uzmanlığa saygı)

Her konunun, turşu yapmanın bile uzmanı var.

Ama maliyenin, verginin, ekonominin uzmanlık konusu olduğunu kabul etmiyoruz.
    Bu forumda ne cevherler var bakma..
    s400 leri meslek edinen mi ararsın
    eski pro mma şampiyonu olup disko da kızlarla dans edeni mi
    ABD de florida da köpekbalıklarından kaçıp erenköy de emlak peşinde koşan mı
    Büyük iş adamıyım açılın bakim diyeni mi..

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sayın Erdoğan faiz ancak yine kendisi kadar kuvvetli olan tek enstruman olan faiz ile yani kendisi ile düşürülebilir.

Tersinde ısrar edersek çok daha yüksek bir faiz ile bedel ödemek zorunda kalırız.

1 yıl önce faiz %12'den sadece %14'e çıkartılsaydı ve sadece ve sadece %2 reel faiz verilseydi adım olan rxpu gibi eminim ki şu anda %24'lük bir politika faizi olmayacaktı. Çok daha düşük olacaktı.

Eğer amaç faizi düşürmekse ve bu ortak amacımız ise bu iş için faizi faize öldürtmek tek çaredir.
    Bu hesabı bilmezler mi hiç kurnaz var0$ liderleri,

aradaki hızlı çıkı$ın farkını cebe atadurup iki seçim açıktan finanse kovaladılar, görünmedi mi..

Dolar'da da benzeri bir çakallığın içindeler aylar yıllardır ve halen daha..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Para t0playak, kooperatif kurak o sıra ??..
    Ne kooparatifi kuracağız "Ucuz Mezarlık Yeri Dayanışma Kooperatifimi" kuracağız?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    et madara..
    Öğrenmek istiyorum bende..
    Hadi bekliyorum..
    Öyle google dan copy paste değil ama..
    Gund Alaçatı’dan izmir’e yola çıktım . Topiği meşgül etmeyelim. Bana özelden yaz derdini derman olayım.😊

Sen neyimi beğenmedin Akdeniz konusunda haklarımız savulmalı buna bağlı olarak S-400 alınmalı dediğim yazıda.

İktidarı desteklemek ayrı bu konu Türkiye meselesi ayrı bir konu. Anlaşamadığımız konu bu sanırım.

Adamları seviyoruz diye her konuda karşılarında olmak doğru bir şey değil bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ankara'da, İ.Melih döneminde bu muafiyet o kadar sıkı takip ediliyordu ki, vatandaşın haberi olmadan bankanın vadesiz mevduata ufacık bir faiz bile tahakkuk ettirdikleri gibi ya da buna benzer durumlarda emlak vergisi muafiyetinin kaybedildiğini hatirliyorum.

7. nasılda döşüyorlar zamları çaydan sonra şekerede yüzde 16 gecirrr yetmez ama evet

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu forumda ne cevherler var bakma..
    s400 leri meslek edinen mi ararsın
    eski pro mma şampiyonu olup disko da kızlarla dans edeni mi
    ABD de florida da köpekbalıklarından kaçıp erenköy de emlak peşinde koşan mı
    Büyük iş adamıyım açılın bakim diyeni mi..
    Kasparovlan profosyenel karşılaşma yapan ve aynı zamanda manken olan vardı, dün gece burada.

Hisse.netin cinsi bitmez, yeminlen!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 172/981 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •