Sayfa 9/279 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 65 - 72 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by YusufYeksan Yazıyı Oku
    15 bin lot üzeri vermediler. Siz nasıl 30 bin aldınız farklı aracı kurumdan mı ?
    Yooo verdiler. 15.409 .
    Ya nasip dedik bakalım.
    Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
    Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani .

2. Alan arkadaşlar hangi aracı kurumdan aldınız

3.  Alıntı Originally Posted by butcher Yazıyı Oku
    Yooo verdiler. 15.409 .
    Ya nasip dedik bakalım.
    Banada 15400 verdiler,iki aracı kurumdan almıştım.. inşallah herşey güzel olacak

Kaç kat talep geldi borsagundem haber yapardı
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    53 bin lot talep ettim..30800 lot gelmiş...hayırlısı bakalım..
    Yalanını yiyim he he şampiyon

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6. alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun güzel halka arz oldu 5 li rakamlar uzak değil .

7. Ben iş banktan alamadım. Birisi hayrına hangi aracı kurumdan aldı söylese keşke kaç kere sordum

Alıntı Originally Posted by Musty070 Yazıyı Oku
    Ben iş banktan alamadım. Birisi hayrına hangi aracı kurumdan aldı söylese keşke kaç kere sordum
    Nasıl alamadiniz bakın ben takas attın iş yatırım 370.000 adet almış saat kaçta emir verdiniz
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 9/279 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •