Sayfa 307/981 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    100 adet alıyorsak aşağı yukarı 10 milyar dolar falan eder.Kisa vadede dolar siyasi olarak düşse bile ülkemiz 10 milyar dolar daha borçlandı
    Bu tur mantikli yatirimlara para harcansin onemli degil zira thy dunya klasmaninda sektorunde sayili firmalardan betona yatirimdan bin kat daha iyidir

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    Bu tur mantikli yatirimlara para harcansin onemli degil zira thy dunya klasmaninda sektorunde sayili firmalardan betona yatirimdan bin kat daha iyidir
    Dunyanin sayili firmalarindan ama musteri memnuniyeti sifir. Hic deger vermiyorlar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. O 10 milyar doları nereden bulacağız peki. Bütçe ilk 6 ayda 12 milyar dolar açık vermiş . Memur maaş zammı var temmuzda, bayramda emeklilere ikramiye var. Kış 5 ay sonra kapıda enerji alımı var daha.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4. Cnn de Trump ın bazı görüşmeleri şöyle yorumlanmış (Türkiye kast edilmemiş) Trump despotları ve diktatörleri kucakladı bu zirvede.

https://www-m.cnn.com/2019/06/29/pol...www.cnn.com%2F

5.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    O 10 milyar doları nereden bulacağız peki. Bütçe ilk 6 ayda 12 milyar dolar açık vermiş . Memur maaş zammı var temmuzda, bayramda emeklilere ikramiye var. Kış 5 ay sonra kapıda enerji alımı var daha.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu hukumeti muslif bir tuccar olarak goruyorum bazi seyleri olmazlari sırf yapmis olmak icin yaptigi icin bu raya yapilacak yatirim finansmani dusunmekten en azindan tepenin basina 100bin kisilik camii yapmak kanal istanbul gibi projeleri bir sure unuturlar

Bu arada camii din dusmani gibi sozleri de kabul etmiyorum ihtiyac olan hersey yapilsin gercekten ihtiyacsa

6. Yuzbin kişilik cami gercekten saçmalık. Kanal istanbul a ne oldu ? Arsa fiyatları yükselmişti felan ???
    Uçakları uzun vadeli alacağız sanirim. Odemesi de daha uzun vadeli olur bence.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Yorumsuz....

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

15 Nisan 2019 14:51
    ABD Başkanı Donald Trump, altı ayda iki ölümcül kazayla gündeme gelerek güvenlik endişelerini tetikleyen Boeing’e ‘ticari imaj değişikliği’ önerisinde bulundu. Trump, özetle “Önce onarın, sonra isim değiştirerek tekrar piyasaya sürün” mesajı verdi.

Sputnik'in aktardığına göre Twitter hesabından bir açıklama yapan ABD Başkanı Trump, “Markalaşma hakkında ne bilirim, belki hiçbir şey (ama başkan oldum!), ancak eğer Boeing’in yerinde olsaydım 737 Max’i onarırdım, bazı harika özellikler eklerdim ve uçağı yeni bir isimle yeniden markalaştırırdım. Hiçbir ürün bu kadar çekmedi. Ama tekrar, ben ne bilirim ki?” ifadelerini kullandı.

Tüccar sarışın bomba bize bunları mı kilitledi acaba?

Sayfa 307/981 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •