Originally Posted by Webster I ih Icinize yatirim ruhu dustu. Asla rahat birakmaz Bundan tek kurtulmanin yolu parayi eve baglamaktir...faizler yine yukselirse kahriniz olacak... Aslında bu PPF'ler beni zarara soktu. Böyle hafif mevduat üstü getirisi hatrına bugüne kadar kaldım. Yoksa full grama girmiştim şimdiye kadar.
Originally Posted by Webster Bodrum ustadim. Bakalim ingilizler bir yilda degismismi... Originally Posted by myfinans Aslında bu PPF'ler beni zarara soktu. Böyle hafif mevduat üstü getirisi hatrına bugüne kadar kaldım. Yoksa full grama girmiştim şimdiye kadar. Zarar olmuyor üstat kârınız azalmış oluyor sadece
Mesaj takılmış
Originally Posted by admustafa Zarar olmuyor üstat kârınız azalmış oluyor sadece Haklısınız, şükür zarar yok. Ama enflasyon cidden %50 civarı, oradan bakarsak zarar varGerçi % 50'yi kurtarmakta özel yetenek gerektirirdi.
Originally Posted by myfinans Aslında bu PPF'ler beni zarara soktu. Böyle hafif mevduat üstü getirisi hatrına bugüne kadar kaldım. Yoksa full grama girmiştim şimdiye kadar. Ya yapma ustad Yalvardim size gelin grama girelim diyee
Originally Posted by Webster Ya yapma ustad Yalvardim size gelin grama girelim diyee Yok ondan çok önce gram 220 civarıydı, galiba Şubat falandı, biraz daha PPF derken yaya kaldık.
Originally Posted by admustafa Zarar olmuyor üstat kârınız azalmış oluyor sadece Ustad turizmle alakaniz nedir?
Şimdi işi bilen önümüzdeki 1 haftada iyi kazanır. Borsa çıkacak. Yeterli bilgisi olan % 10 civarı kazanabilir.
Forum Rules
Yer İmleri